Da,640 GB.
Mislim da mi je particija 2 od 500gb.
apt-get spor...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- plavi zmaj77
- Spol: M
Re: apt-get spor...
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
Dio problema ti možda leži i u tom HDD-u, ja sam problem riješio nabavkom SSD-a i HDD prebacio u SSD/HDD Caddy pa sad po potrebi imam u lapu SSD (/, swap, home) i HDD (podaci), a kad mi zatreba optika zamjenim je za minutu jer je to na tom laptopu jednostavno, poklopac s donje strane dolje i jedan šaraf van..
PS. ovaj caddy iz linka gore je skup, ja sam svoj kupio kod nas preko oglasnika na jednom forumu za 35 kn
PS. ovaj caddy iz linka gore je skup, ja sam svoj kupio kod nas preko oglasnika na jednom forumu za 35 kn
radije reinstaliraj OS od nule, skupa sa rekrieranjem particija (dakle, ne samo reformatirati posotjeće nego ih sve izbriši i ponovno kreiraj od nule. čak i 5400 rpm disk nije odgovor za takvu sporost.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- plavi zmaj77
- Spol: M
Nemam vremena trenutno za to...
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???