shrike je napisao/la:
Riječ je o grešci u kojoj se krivo pretpostavlja da je većina u pravu, a manjina u krivu. ... Sjedi jedan.
Mislim da bi ipak ti trebao sjesti i to sa dvije jedinice , zbog toga što ne čitaš s razumijevanjem ono kaj sam napisao a onda još ideš i komentirati to kaj sam napisao na način da krivo prezentiraš moje riječi.
Ako par puta duboko udahneš i skoncentriraš se na ono kaj sam napisao, onda ćeš uvidjeti da je moj fokus bio na tome da pokažem kakvo je mišljenje nekih tzv online sugovornika ( bez obzira bili oni negdje manjina ili većina ) na temu ispravljanja forumaša. A ako te to intelektualno ne iscrpi, onda ćeš još uvidjeti da nigdje niti jednom riječju nisam naveo da je to mišljenje ispravno ili neispravno. A makar sam se izjasnio da i ja tako mislim , također niti za moje mišljenje nisam nigdje naveo da je ispravno ili neispravno. E sad, ako još možeš pratiti onda si valjda skužio da sam htio pokazati da ima gomila ljudi koja nemisli isto kao što neki ovdje imaju stav , bez da sam se upuštao u procjenu da li je mišljenje te grupacije ispravno ili krivo. A ti si moje riječi prezentirao na način kao da ja tvrdim da je nešto ispravno samo zato kaj većina tako tvrdi.
( shrike, ti si iskusan linux fighter pa se nadam da ćeš shvatiti gornje riječi u šaljivom tonu kako sam ih i ja zamislio , no nema smisla da sad cjeli tekst nakitim smajlićima pa da iz aviona bude jasno kaj i kako želim da zvuči )
bertone je napisao/la:
I što si dokazao ovom slikom:
... da li je to s tvoje strane nepoštivanje i podcjenjivanje sugovornika ili ... ?!
Ništa ja nisam dokazao, jer nismo u dokaznom postupku na nekom sudu , već je cilj bio pokazati da par osoba sa lzs foruma ima jedan stav ali da isto tako postoje i grupacije osoba koje razmišljaju potpuno drugačije. A slika i brojčane usporedbe su tu da se lakše percepira kaj bi značilo statistički uzorak na kojem bi se onda moglo izvlačiti neke zaključke, jer lzs ima premalo stalno aktivnih korisnika da bi se ovdje uopće bilo što pokušalo zaključiti i onda taj rezultat prenijeti na šire mase.
( Aj srećom imate mene pa kad se ja negdje uključim onda ta tema ima strelovit uspon u broju komentara i ispisanim stranicama... hehhehehehhehe

)
Nadam se da nemoram i tebi pojašnjavati da sam iznio postojanje grupa sa različitim mišljenjima bez da sam se igdje upustio u procjenu da li je ovo ili ono mišljenje ispravnije ili krivlje.
A kaj se tiče poštivanja sugovornika : preberi sve moje tekstove na ovom ili bilo kojem drugom online ratištu ( svugdje je isti ili vrlo sličan nick ) i nađi bar jednu rečenicu gdje sam se uvredljivim ili teškim riječima bilo kome bilo kad obratio. Čak i kad je sugovornik zaslužio paljbu iz svih oružja svojom nekulturom ili bezobraštinom, svejedno sam se uvjek suzdržao i u rukavicama sam uzvratio. Zdravo jedem, zdravo živim ( koliko je to danas moguće ) tako da nemam neku količinu agresije koju bih okolo istresa samo tako. A i predobro poznam zakonske propise u RH pa znam kako bi neki scenario mogao završiti sa plaćanjem odšteta zbog iznesenih riječi.
Abzeenth je napisao/la:
@shrike
Sad ćeš biti prozvan diktatorom, pazi se
Ohoooo ... Pa jel to tračak humora ? Još nije sve izgubljeno i ima nade za tebe... Možda malo da još poradiš na pravilnoj kombinaciji prehrane i fitnessa pa će i ta agresija polako isčeznuti iz tebe. Hehhehehehe
( i tebe smatram iskusnim linux fighterom pa je ovaj gornji tekst trebao imati šaljiv prizvuk )