BIG fail!Suko je napisao/la:Microsoft je izgubio pravo na ime Metro. Traze drugo ime.
http://www.theverge.com/2012/8/2/321654 ... an-partner
Gabe Newell: Windows 8 je “katastrofa”
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Gabe Newell: Windows 8 je “katastrofa”
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- retsam
Ni ime im ne može pomoći, sučelje je užasno - djeluje kao da je radjeno bez ideje od 11-godišnjeg djeteta, sklepano od svega po malo, nepregledno i bez jasnog cilja, iskreno mi je žao uzalud utrošenog dana, možda bi ime Ametropia najbolje pokazalo stanje koristnikova oka prilikom njegovog korištenja.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ma 11-godišnje djete bi bolje napravilo.
EDIT:
Jedina nada im je da u finalnoj verziji stave classic skin.
EDIT:
Jedina nada im je da u finalnoj verziji stave classic skin.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- retsam
To sam i ja pomišljao, jer koliko vidim izkustva su poprilično negativna, "fallback" rješenje po meni može dovesti do najmanjeg promašaja i najmanjeg odlazka koristnika + implementacija nekih novih rješenja koja se uklapaju u IMHO jako dobru bazu W7 sučelja može biti dobar pogodak(zasigurno bolje nego metro), a metro ostaviti za neka nova razdoblja i dodatno izpolirati te razviti neki smisleni koncet koji će odgovarati i pc koristnicima ili izključivo na mobilnim/tablet platformama. Mislim da ideja o izradi jedinstvenog sučelja za PC i tablet koristnike nije dobra, pa čak niti izvediva.max360se je napisao/la: Jedina nada im je da u finalnoj verziji stave classic skin.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Vjerojatno će to i dodati u zadnji čas.
Ma problem s firmom je što nemaju viziju, oni su brod koji plovi, ali nema zadan kurs. Dok je Gates imao utjecaj onda su stvari išle i razvijalo se i stvarno je bilo napretka, ali kako je firma velika ljudi su ga počeli pritiskat i kad je skužio da gubi utjecaj povukao se jer nema energije, izgubio ju je 90 u internet ratovima
Ma problem s firmom je što nemaju viziju, oni su brod koji plovi, ali nema zadan kurs. Dok je Gates imao utjecaj onda su stvari išle i razvijalo se i stvarno je bilo napretka, ali kako je firma velika ljudi su ga počeli pritiskat i kad je skužio da gubi utjecaj povukao se jer nema energije, izgubio ju je 90 u internet ratovima
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
retsam je napisao/la:To sam i ja pomišljao, jer koliko vidim izkustva su poprilično negativna, "fallback" rješenje po meni može dovesti do najmanjeg promašaja i najmanjeg odlazka koristnika + implementacija nekih novih rješenja koja se uklapaju u IMHO jako dobru bazu W7 sučelja može biti dobar pogodak(zasigurno bolje nego metro), a metro ostaviti za neka nova razdoblja i dodatno izpolirati te razviti neki smisleni koncet koji će odgovarati i pc koristnicima ili izključivo na mobilnim/tablet platformama. Mislim da ideja o izradi jedinstvenog sučelja za PC i tablet koristnike nije dobra, pa čak niti izvediva.max360se je napisao/la: Jedina nada im je da u finalnoj verziji stave classic skin.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da je ovo sarkazamglaskoncILLa je napisao/la: microsoft radi odlican posao zato jer u svijetu klijentskih racunala ima udio od 80%, sto nije slucajno. izmedju ostalog, do toga su dosli ispitivanjem trzista.
Mislim da bi trebao spomenuti ogromnu zaslugu OEM-a i proizvođača hardvera jer si zbog tržišne dominacije MS-a nitko od njih ne može priuštiti da loše radi s Windowsima. Tako da ne bih rekao da je MS taj koji se trudi i krvari da njihov OS radi sa što više hardvera, nego jednostavno dođe i kaže: "Snađi se druže jer ti ovisiš o meni, a ne ja o tebi! Evo što moraš sve napraviti da bi mogao spomenuti Windows na svojoj kutiji od proizvoda."
Dokaz koji ide tome u prilog je podrška novih Windowsa za stari hardver - ona je nepostojeća. Da se MS trudi biti kompatibilan sa hardverom ta podrška bi kako tako postojala barem s nekim MS-ovim driverima, ovako sve ostaje na proizvođačima kojima je neisplativo podržavati svoj stariji hardver.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
da li ms radi odličan posao, možda.glaskoncILLa je napisao/la:
microsoft radi odlican posao zato jer u svijetu klijentskih racunala ima udio od 80%, sto nije slucajno. izmedju ostalog, do toga su dosli ispitivanjem trzista.
od svega što imaju, najkvalitetnije stvari su im samo win xp sa sp3, win 7 i office 2003.
win 8 nije za poslovne korisnike, jer je prilagođen za tablete.
mislim da će win 8 završiti kao i vista.
Office 2007 i 2010? Daleko bolji od 2003
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
možda.ne sviđaju mi se.stefan je napisao/la:Office 2007 i 2010? Daleko bolji od 2003