Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iweb
Site Admin
Spol: M

Re: Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]

Post Postao/la iweb »

andrei je napisao/la:
ali koliko je to zbilja praktično? cijeli forum koji već funkcionira dobro uhodano sad mijenjati? nezgodno, ako se za to odluče ne bih bio u koži ivana :pogled_dolje
bbPress je trenutačno najbolji način kojeg sam isprobao za forume sa spajanjem na WordPress, ponajprije, jer je projekt Automattica, isto kao i WordPress
andrei je napisao/la: Wau! Na iPodu je stranica prekrasna :D :D
Napravio sam u App Inventoru malenu aplikaciju za mobitel (čitaj: Android) koja mi ju lijepo učitava. (Svojevrstan browser samo za LZS) :mrgreen:
max360se

Post Postao/la max360se »

Ma ostavite forum kako je. Sredjen je i radi kako treba. Cemu sad ic na drugi software i ponovo sve podesavati. PHP je u redu. I koliko sam shvatio komentari na portalu su odvojeni od foruma. Bili bi mozda lijepo da su spojeni, ali bolje ne jer mi ovdje pisemo svakakve gluposti medju ostalim, pa bi to uzasno izgledalo.

E da uvezi onog Povratka na vrh. Meni se ne svidja onaj floating still, draze mi je da je fiksno na dnu stranice. Ionako to rijetko koristim.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

max360se je napisao/la:PHP je u redu.
Pa i bbPress koristi PHP tehnologiju.

Bilo bi lijepo da su accounti na portalu i na forumu bridgeani, a to se napravi lako između bbPressa i WordPressa.

A postoje i skripte koje pretvaraju phpBB databazu u bbPress bazu, te tako znatno olakšavaju proces prelaska.

E, da, nisam ni mislio da komentari idu vamo-tamo. Komentari bi bili na člancima, ali korisnici ne bi morali stvarati račune za komentiranje na portalu ili svaki put unositi one gluposti.

To admins: Omogućite registraciju na sajtu. Pleez. (Postavke -> Općenito i pod Članstvo označite "Svi se mogu registrirati")
madone

Post Postao/la madone »

max360se je napisao/la:E da uvezi onog Povratka na vrh. Meni se ne svidja onaj floating still, draze mi je da je fiksno na dnu stranice. Ionako to rijetko koristim.
Ja pak mislim da je super da ste odabrali floating za povratak na vrh. Jedino bi mogli probat kako bi izgledalo da je sa lijeve strane po sredini. Ovako je malo nezgodan ako koristiš neki dock (awn, gnome-do...) jer ga lako aktiviraš... a i mislim da bi bolje izgledalo i prostor bi bio bolje iskorišten....
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Meni je ovo upalo u oko

http://beta.linuxzasve.com/android

pise da je napisano 5. sijecnja, 2008. U to vrijeme ni Android nije bio zazivio, a kamoli te aplikacije.. :D

I ima jos dosta stvari koje su napisane 2008. godine..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Hugo je napisao/la:Meni je ovo upalo u oko

http://beta.linuxzasve.com/android

pise da je napisano 5. sijecnja, 2008. U to vrijeme ni Android nije bio zazivio, a kamoli te aplikacije.. :D

I ima jos dosta stvari koje su napisane 2008. godine..
To je zato jer je to kategorija Linux Aplikacije.
Svi postovi iz te kategorije su namjerno stavljeni u taj datum da se ne miješaju s ostalim postovima.
Kao što je Ivan rekao cijelu arhivu LZS-a smo prebacili ručno (Ivan uglavnom). S obzirom da WP ne daje mogućnosti organizacije stranice na sličan način kao Download sekcija starog portala odlučili smo se staviti kategorije kao zasebni post. Na taj način smo zadržali najbitnije informacije iz Download sekcije i najosnovniji pregled nekoliko stotina programa koji su se godinama sakupljali.
Naravno, moglo se to možda i bolje dotjerati ali ne bez težeg dodavanja pluginova i skripti što smo nastojali izbjeći.
pootzko
Kontakt:

Post Postao/la pootzko »

Suko je napisao/la:Možeš li ovo malo bolje objasniti jer povratak na vrh ne stoji nigdje fiksno nego se pomiče kako se stranica skrola?
ah evo, već je izmijenjeno :D
...I put on my robe and a wizard hat...
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Jedna sitica... čudi me da Abneeth nije primjetila... :bleh
http://beta.linuxzasve.com/linux-za-sve-impressum
dipl. ing. Žarko Pintar
Titula diplomiranog inženjer ide nakon imena... spametan
Žarko Pintar, dipl. ing.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nemojte nam Abzeenth ljutiti jer ćemo mi imati problema. ;)
Abzeenth je zauzeta drugim stvarima i nije lektorirala naš novi uradak.
Tako da snosimo odgovornost za loše korištenje hrvatskog jezika i zaslužujemo bijes svih trideset Bogova pravopisa! Neka nas snađe kletva pa morali učiti japanski!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

rofl ispravljeno :thumbs
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori