Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]
Drago mi je da vam mogu predstaviti novi izgled LZS portala, velik posao je iza nas (instalacija i podešavanje Wordpressa i teme - hvala 4ndYu, instalacija i podešavanje raznih pluginova, prijevodi, prebacivanje starog sadržaja, plus hrpe i hrpe sitnica (kao što vidite Suko i ja smo bili jako zaposleni ovih dana, tako da kraj radova i izlazak u javnost čine pravo olakšanje). Nadamo se da će vam se rezultat svidjeti.
Također, možete sudjelovati sa svojim prijedlozima i idejama, koje ćemo razmotriti (obavezno pišite detaljno i opširno, navedite prednosti i sl. (najbolje ovdje na forumu a ne pod komentarima - kako se radi o izgledu/dizajnu kao cjelini, znajte da je nemoguće uslišiti sve buduće molbe, nastao bi kaos (isto tako nemojte se iznenaditi ako se vaš prijedlog jednog jutra pojavi na stranici).
Još uvijek nije prebačen sav sadržaj, a s obzirom da se radi o prilično velikom poslu (radi kvalitete smo ručno radili), potrajat će koji dan. Stara stranica se više neće ažurirati, ali će ostati u obliku arhive.
Korisnike pametnih telefona razveselit će činjenica da imamo posebno prilagođenu mobilnu temu.
Ulazimo u neko novo razdoblje, završavamo započeti rebranding i nastavljamo s projektom. Siguran sam da će se Wordpress pokazati kao dobar izbor. Pišite, komentirajte... neka novi sajt zaživi što prije.
*Trenutno se nalazi na .beta poddomeni ali već danas ili sutra postaje default.
http://beta.linuxzasve.com
Lijep pozdrav, I.G.
P.S. - što se tiče komentiranja na stranici, kako bi vam se prikazao Avatar, obavite kratku registraciju na stranici http://en.gravatar.com/
Također, možete sudjelovati sa svojim prijedlozima i idejama, koje ćemo razmotriti (obavezno pišite detaljno i opširno, navedite prednosti i sl. (najbolje ovdje na forumu a ne pod komentarima - kako se radi o izgledu/dizajnu kao cjelini, znajte da je nemoguće uslišiti sve buduće molbe, nastao bi kaos (isto tako nemojte se iznenaditi ako se vaš prijedlog jednog jutra pojavi na stranici).
Još uvijek nije prebačen sav sadržaj, a s obzirom da se radi o prilično velikom poslu (radi kvalitete smo ručno radili), potrajat će koji dan. Stara stranica se više neće ažurirati, ali će ostati u obliku arhive.
Korisnike pametnih telefona razveselit će činjenica da imamo posebno prilagođenu mobilnu temu.
Ulazimo u neko novo razdoblje, završavamo započeti rebranding i nastavljamo s projektom. Siguran sam da će se Wordpress pokazati kao dobar izbor. Pišite, komentirajte... neka novi sajt zaživi što prije.
*Trenutno se nalazi na .beta poddomeni ali već danas ili sutra postaje default.
http://beta.linuxzasve.com
Lijep pozdrav, I.G.
P.S. - što se tiče komentiranja na stranici, kako bi vam se prikazao Avatar, obavite kratku registraciju na stranici http://en.gravatar.com/
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]
Cestitam na trudu. Svaka vam cast. Dobro ste to napravili. Svidja mi se. Pregledno je i osvjezavajuce. 
Po meni bi onaj "Oblak oznaka" trebao biti na desnoj strani i ono sto fali je Kartica "Distribucije" pod kojom je lista distra, kratak opis o svakoj i DL. link. Mislim da bi to trebalo biti tamo da se ljudi lakse snadju, a ne da moraju na wiki.
Po meni bi onaj "Oblak oznaka" trebao biti na desnoj strani i ono sto fali je Kartica "Distribucije" pod kojom je lista distra, kratak opis o svakoj i DL. link. Mislim da bi to trebalo biti tamo da se ljudi lakse snadju, a ne da moraju na wiki.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Dobro je. Iako mislim da bi trebalo pisati FORUM umjesto DISKUSIJE.
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
to definitivno, ja mislio da nisu jos dodali forum na novi portalgobonja je napisao/la:Dobro je. Iako mislim da bi trebalo pisati FORUM umjesto DISKUSIJE.
inace je skroz ok
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
Pridruzujem se cestitkama i pohvalama i jednaka stvar mi je zapela za oko, kao sto je max360se rekaomax360se je napisao/la:Cestitam na trudu. Svaka vam cast. Dobro ste to napravili. Svidja mi se. Pregledno je i osvjezavajuce.
Po meni bi onaj "Oblak oznaka" trebao biti na desnoj strani
lp
- Suko
- Site Admin
Možete komentirati i na novoj stranici.
Ispod teme.
Ispod teme.
Dobar poso rajo 
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Da.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Eh, treba samo nadodati ispod facebook widgeta i Google+ widget