Monitori i sl.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Monitori i sl.
Kako održavate svoje monitore tj. kako ih čistite?
Imam krpicu od mikrofibre koju koristim za čišćenje, ponekad stavim i tekućinu za čišćenje LCD monitora, ako vidim da ne ide sve sa krpicom.
Imam krpicu od mikrofibre koju koristim za čišćenje, ponekad stavim i tekućinu za čišćenje LCD monitora, ako vidim da ne ide sve sa krpicom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Manen 2-3 puta rukon, pa šta ode. Ako je prašina/mrlja tvrdoglava, onda čak i pobrišen rukon. 
Eventualno malo vodom navlažena krpica, 2-3 poteza i svi sretni.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Manen 2-3 puta rukon, pa šta ode. Ako je prašina/mrlja tvrdoglava, onda čak i pobrišen rukon.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- calisto053
- Moderator
Najjednostavnije i najjeftnije rješenje su vlažne maramice za naočale - u DM-u je kutija od 52 komada za 8 ili 9 kn (potražite na blagajni).
Drugdje postoje i "specijalne" vlaže maramice , ali su puno skuplje
Znam tipa koji LCD ekran briše s krpom natopljenom rakijom
Drugdje postoje i "specijalne" vlaže maramice , ali su puno skuplje
Znam tipa koji LCD ekran briše s krpom natopljenom rakijom
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Usisavačem. Samo na vrhu cijevi mora biti ona fina metlica.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
I tim svako toliko kad ima više prašine, ali samo vrhove. Korisitim onaj antistatički nastavakVl@do je napisao/la:Usisavačem. Samo na vrhu cijevi mora biti ona fina metlica.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
Imas i krpu za prašinu o mikrofibre - odlična za sve površine
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- drone
- Moderator
Puhnem u monitor. Ako to ne uspije, onda dohvatim jednu žutu krpu za prašinu koja je kraj kompa. Ako ni to ne uspije, onda se moram ustati i otići po viledu koju natopim vodom, pa ocijedim i stavim na nju malo deterdženta za suđe. To je ekstreman zahvat koji provodim možda jednom mjesečno.
Jedino što bi meni bilo žao prepečenicu koju imam koristiti za te stvari, a patoku sam potrošio baš na slična brisanja i peruckanja.
Sigurno ima domaće rakije i nije lud kupovati kojekakve izmišljotine i gluposti od sredstava. Meni rakija nije nikad ništa oštetilaZnam tipa koji LCD ekran briše s krpom natopljenom rakijom
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- calisto053
- Moderator
drone je napisao/la:Puhnem u monitor. Ako to ne uspije, onda dohvatim jednu žutu krpu za prašinu koja je kraj kompa. Ako ni to ne uspije, onda se moram ustati i otići po viledu koju natopim vodom, pa ocijedim i stavim na nju malo deterdženta za suđe. To je ekstreman zahvat koji provodim možda jednom mjesečno.
Ako je dovoljno dobra za pranje prozora, zašto ne bi bila i za monitor....Sigurno ima domaće rakije i nije lud kupovati kojekakve izmišljotine i gluposti od sredstava. Meni rakija nije nikad ništa oštetilaJedino što bi meni bilo žao prepečenicu koju imam koristiti za te stvari, a patoku sam potrošio baš na slična brisanja i peruckanja.