KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: KDE fan club
Možda kada bi se moglo to koristiti kao tagged browsing, primjerice da mi konqueror/dolphin pokaže ne sadržaje datoteka/foldera već semantičke oznake u meta folderima, a da na desnom kliku postoji opcija kako da nešto označim (posao/škola/multimedia/...)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
postoji ta opcija u Dolphinu.shrike je napisao/la:Možda kada bi se moglo to koristiti kao tagged browsing, primjerice da mi konqueror/dolphin pokaže ne sadržaje datoteka/foldera već semantičke oznake u meta folderima, a da na desnom kliku postoji opcija kako da nešto označim (posao/škola/multimedia/...)
Na information panelu (onaj s desna
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Da, i onda možeš napraviti virtualnu mapu (bilo gdje) koja je zapravo rezultat searcha tih tagova.igadmile je napisao/la: postoji ta opcija u Dolphinu.
Na information panelu (onaj s desna) mozes za svaki file dodat tag, comment i rating. Isto se moze u Dikikamu, Amaroku.....
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Evo ja malo upalio Kubuntu...
Što mi preporučate da probam po čemu je KDE poznat...
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
plasmaiForce je napisao/la:Evo ja malo upalio Kubuntu...
dolphin
k3b
digikam
yakuake
kdeveop
kate
kdesvn
okular
oxygen (oxygen-transparent)
amarok
lancelot
kile
... etc.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
joj ovo sam sad napravio fantazijaGrof je napisao/la:Evo link na HOW o finom podešavanju fontova. Tako da oni izgledaju kao na Fedori.
Opaska:
Ovo je subjektivna sugestija, ako vam fontovi na ekranu i sada izgledaju dobro, možda ne bi trebali dirati ništa. No barem pogledajte razliku prije i poslje
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Moram ovdi pohvaliti glavnog KWin developera Martina Graesslina koji je izuzetno brz u odgovorima na bug reportove! Na svaki report/komentar odgovori unutar najvise par sati, dok recimo ekipa zadužena za plasmu nije tak brza, čekam već nekoliko dana na bilo kakav feedback.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
a cuj. plasma ima 1323 aktivna buga, a kwin 374....sumski je napisao/la:Moram ovdi pohvaliti glavnog KWin developera Martina Graesslina koji je izuzetno brz u odgovorima na bug reportove! Na svaki report/komentar odgovori unutar najvise par sati, dok recimo ekipa zadužena za plasmu nije tak brza, čekam već nekoliko dana na bilo kakav feedback.
https://bugs.kde.org/weekly-bug-summary.cgi
No, kuzim da ekipa ima puno posla, niti mi je cilj bil 'pokuditi' ih, nego pohvalit Martinđu!
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
-
fakin
- Spol: M
kde je našminkano ali još uvijek presporo sučelje.
i podsjeća na windowse.
i podsjeća na windowse.