Što ćete kad Microsoft uništi Linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Što čete kad microsoft uništi linux

Post Postao/la Vl@do »

Shicy je napisao/la:...šta oni nečeju rofl
I to već od ponedjeljka:
Provjerite
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ako Microsoft uništi Linux (što će se desiti s internetom kojeg pokreću Linux kante?) mi ćemo reciklirati stare kompove dok god to bude moguće. Netko će uvijek znati napisati kod da se mogu iskoristiti nadolazeće tehnologije i sa tih starih kanti.
Kad stare kante ne budu valjale netko će smisliti kako modificirati nove kante i onda ćemo njih krpati.
Ako Microsoft uvede policijske patrole i krene hvatati ljude koji koriste Linux sastajati ćemo se tajno u podrumima i garažama dok god budemo mogli.
Kad i to više ne bude moguće dignuti ćemo se na oružje i pokušati svrgnuti vlast koju je postavio Microsoft. Biti će tada ili oni ili mi! Junački ćemo se boriti i nadam se pobijediti!
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Suko je napisao/la:Ako Microsoft uništi Linux (što će se desiti s internetom kojeg pokreću Linux kante?) mi ćemo reciklirati stare kompove dok god to bude moguće. Netko će uvijek znati napisati kod da se mogu iskoristiti nadolazeće tehnologije i sa tih starih kanti.
Kad stare kante ne budu valjale netko će smisliti kako modificirati nove kante i onda ćemo njih krpati.
Ako Microsoft uvede policijske patrole i krene hvatati ljude koji koriste Linux sastajati ćemo se tajno u podrumima i garažama dok god budemo mogli.
Kad i to više ne bude moguće dignuti ćemo se na oružje i pokušati svrgnuti vlast koju je postavio Microsoft. Biti će tada ili oni ili mi! Junački ćemo se boriti i nadam se pobijediti!

Sad polako shvaćam razloge otvaranja ove teme:http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =22&t=8910

Lagana priprema za možebitni sraz s MS-ovom vojskom. :mrgreen:
Where there is a gui there's a way.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Mi: :ninja :udri stucise

Microsoft: :predaja

Mi: :hepihepi spiti

THE END
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

rofl rofl rofl rofl rofl

Potajno naoružavanje i obuka su već počeli (učimo terminalne naredbe)! stucise :ninja
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Abzeenth je napisao/la: čemo
:sokiran :roll: rofl
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Markec

Post Postao/la Markec »

Suko je napisao/la:Ako Microsoft uništi Linux (što će se desiti s internetom kojeg pokreću Linux kante?) mi ćemo reciklirati stare kompove dok god to bude moguće. Netko će uvijek znati napisati kod da se mogu iskoristiti nadolazeće tehnologije i sa tih starih kanti.
haha :D dobar plan :D samo treba smisliti ime kako bi se zvali kao skupina,
dakle skupina se nemoze samo skrivati u podrumima treba razviti tajne kanale sa kojima bi komunicirali sa ostalim tajnim skupinama,.
Angažirao bi Shrike da nam razvije neku enkripciju koja će biti neprobojna :D i komplicirana za dešifriranje.
Moglil bi mati tajne tvornice, kao u japanu ili kini tamo radnici rade na crno svakakve kopije gadgete bez problema :D pa isto možemo i mi samo nam fale kinezi :D
I,Geek

Post Postao/la I,Geek »

Markec je napisao/la: haha :D dobar plan :D samo treba smisliti ime kako bi se zvali kao skupina,
dakle skupina se nemoze samo skrivati u podrumima treba razviti tajne kanale sa kojima bi komunicirali sa ostalim tajnim skupinama,.
Angažirao bi Shrike da nam razvije neku enkripciju koja će biti neprobojna :D i komplicirana za dešifriranje.
Moglil bi mati tajne tvornice, kao u japanu ili kini tamo radnici rade na crno svakakve kopije gadgete bez problema :D pa isto možemo i mi samo nam fale kinezi :D
Što će nam kinezi? Ako se to desi biti će i kod nas masa nezaposlenih linux admina koji će biti spremni crnčiti za 2€ dnevno :shock:
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Realno Microsoft ne može uništiti Linux. Linux može jedino uništiti sam sebe konstantnim unutarnjim svađama, prepiranjima, izigravanjima i spletkama. A isto tako se može i "konkurencija" uništiti.
plavi zmaj77

Post Postao/la plavi zmaj77 »

Linux se nemože uništit upravo zbog gpl-a.I upravo da ga unište ja bi dalje nastavio gurat sa njime dok bi išlo.Osim toga tu su sve druge platforme poput smartfona,servera,superračunala,čak i tableta donekle gdje microsoft linuxu može samo cipele čistit.Čak mi se prije čini kao da će neki drugi open source uništit linux.

Nego bolje pitanje:
Šta bi radili kada bi Linux uništio Microsoft?Ja bi tulumario jedno vrijeme.I intalirao novi kernel :)
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
Odgovori