Cs 1.6 non steam na mintu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Cs 1.6 non steam na mintu
Pošto se ovih mjeseci vrte vijesti o steamu na linuxu i njegovim popularnim naslovima, trenutno sam što bi se reklo kokuz tako da nmgu sebi da priuštim kupovinu igara. Zanima me da li iko zna kako instalirati non steam verziju counter strike 1.6?
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Cs 1.6 non steam na mintu
Protivno je pravilima foruma raspravljati o ilegalnim nacinima pribave softvera.
Tako da takve upute ne bi smjeli ovdje raspravljati.
Tako da takve upute ne bi smjeli ovdje raspravljati.
ako je protiv pravila uklonite temu, izvinjavam se. Iako mislim da non steam cs nije ilegalan, ispravite me ako griješim :/
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Ilegalan je ak ga ne platis.
Nisam siguran da mozes nabavit cs1.6 za linux, a da nije preko steama. Sumnjam da se budu prodavali cdi i slicno.
Preporucam ti da pratis steam jer cesto bude rasprodaja i nadje se cs1.6 i condition zero do 3 eura, kaj je mizerna cijena za igricu
.
Nisam siguran da mozes nabavit cs1.6 za linux, a da nije preko steama. Sumnjam da se budu prodavali cdi i slicno.
Preporucam ti da pratis steam jer cesto bude rasprodaja i nadje se cs1.6 i condition zero do 3 eura, kaj je mizerna cijena za igricu
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Suko
- Site Admin
Ne treba uklanjati temu. Mozete se slobodno drzati naslova ali ono sto sam zelio reci da ne mozete dijeliti savjete kako doci do piratske kopije ili ilegalnog nacina nabave CS_a.