Ja naručio, pa neka se nađe
Čini mi se da mi je netko od lektora ili urednika u neboderu rekao da bi mu dobro došao takav jedan.
Moderator/ica: Moderatori/ce
I was interesting for 2000 piecis of tablet you tell me price i was priper money for that now you dont want to coaporate any more and guy who is on your phone he dont know how to speak english where is costumer service . (5/14/2013)
Re:Telephone is the boss's phone, the boss will not be able to use spoken English. We can contact on email and skype, we have modified your order, in order to wholesale prices. Please check, any questions, please contact us, looking forward to more business Thank you very much!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ma da, vjerojatno nije, ali stvarno je čudno sve to skupa. Ali nema veze i ako bude, bit će još jeftinih tableta, nije kraj svijetamax360se je napisao/la:Što se tiče ovog tableta, vjerojatno nije scam, ali online bili pa vidjeli