Arch 3.16.1.1. SD card module start

Razmjena savjeta i trikova o podešavanju sustava i programa.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bluestree
Spol: M

Arch 3.16.1.1. SD card module start

Post Postao/la bluestree »

Iz jos nepoznatih razloga, poslije zadnjeg update Arch vise ne pokrece SD card module. Nisam siguran kako je sa Arch derivatima posto ih ne koristim. U slucaju da neko ima slican problem , rijesiti se moze sa :

Kod: Označi sve

sudo modprobe -v rtsx_usb
People disagree with me. I just ignore them.
Cooleech
Moderator

Re: Arch 3.16.1.1. SD card module start

Post Postao/la Cooleech »

Fala! Možda posluži. ;) Znat ću kad nadogradim Arch na laptopu! :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
bluestree

ako bas ne moras sacekaj jos malo sa update, meni se cini da ima dosta stvari koje nisu bas , ono, kako treba . Vidim 5-6 nekih errora pri boot-u , ali system radi :hmm
maloprije sam primjetio da je povukao 3 Gb rama pri backupu, cini mi se malo previse . Ne znam u guzvi sam ovih dana , mozda je do mene, ali nisam bas nesto super sretan od kako sam updejtovao :nee
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Ako ne radiš redovan update (bar jednom u misec dana), možeš očekivat probleme kakve vidiš kod sebe. ;)
Radim update gotovo svakodnevno na stolnim, a na prijenosnom kako kad, ovisi kako ga često uključim. :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
bluestree

Ma ja imam već dugo naviku, nedjeljom uveče je uz mamurluk od subote održavanje mašina,(kući)tako da svake nedjelje radim update...prije dvije sedmice nisam mogao bootati laptop poslije update,tako da sam sada i dobro prošao ;)
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Mali offtopic, iwinux - predobar ti ja avatar!
Na moment me je baš zbunio... :D
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
bluestree

@stefan
Slobodno copy-upload ako ti se svidja ;)

Verstuurd vanaf mijn HTC One met Tapatalk
vkrajacic89
Kontakt:

Post Postao/la vkrajacic89 »

I ja sam imao nekih problema nakon zadnjeg updejta. Definitivno treba steći naviku češće uposlit pacmana. Instalirao sam Apper u nadi da ću se tu i tamo toga sjetit :)
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
zohaa

Post Postao/la zohaa »

Pozdrav,

postoji li opcija za instaliranje Fininog digitalnog certifikata za napredni elektronički potpis na Ubuntu?
Easy and fast way to get high tech Testking HP0-S34 certification! Subscribe for ASQ online training and pass Granite State College exam on first attempt guaranteed.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

zohaa je napisao/la:Pozdrav,

postoji li opcija za instaliranje Fininog digitalnog certifikata za napredni elektronički potpis na Ubuntu?
Pitanje si nažalost postavio/la u pogrešan podforum i krivu temu :D Predlažem ti da otvoriš zasebnu temu u podforumu Ubuntu i ako imaš neki konkretan problem, da ga detaljnije opišeš kako bi ti ostali korisnici mogli lakše i brže pomoći. :)
Odgovori