Youtube to mp3 preko USC-a

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Tommy21
Spol: M

Youtube to mp3 preko USC-a

Post Postao/la Tommy21 »

Pozdrav ljudi, evo pokušavam instalirati ovi youtube to mp3 program preko Ubuntu softver centra, stisnem za instalaciju i evo što mi izbaci, radi se o Ubuntu studiu 14.04.

Kod: Označi sve

The following packages have unmet dependencies:

youtube-to-mp3: Depends: libgcc1 (>= 1:4.1.1) but 1:4.9.1-0ubuntu1 is to be installed
                Depends: libqt4-declarative (>= 4:4.7.0~rc1) but 4:4.8.5+git192-g085f851+dfsg-2ubuntu4 is to be installed
                Depends: libqt4-network (>= 4:4.6.1) but 4:4.8.5+git192-g085f851+dfsg-2ubuntu4 is to be installed
                Depends: libqtcore4 (>= 4:4.8.0) but 4:4.8.5+git192-g085f851+dfsg-2ubuntu4 is to be installed
                Depends: libqtgui4 (>= 4:4.8.0) but 4:4.8.5+git192-g085f851+dfsg-2ubuntu4 is to be installed
                Depends: libstdc++6 (>= 4.6) but 4.8.2-19ubuntu1 is to be installed
                Depends: libav-tools (>= 4:0.8.6-0ubuntu0.12.04.1) but 7:1.2.6-1~trusty1 is to be installed
                Depends: libavcodec-extra-53 (>= 4:0.8.6ubuntu0.12.04.1) but it is not going to be installed
                Depends: libmp3lame0 (>= 3.99.3+repack1-1) but 3.99.5+repack1-3ubuntu1 is to be installed
Stvarno ne znam što učiniti, a ne želim previše kemijati da ne zeznem sistem, unaprijed hvala!
Suko
Site Admin

Re: Youtube to mp3 preko USC-a

Post Postao/la Suko »

Nisam skužio koji točno program pokušavaš instalirati? Kako se zove?
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

probaj prvo

sudo apt-get upgrade
pa onda to instalirati.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
JH-IM

Post Postao/la JH-IM »

Instaliraj youtube-dl i AcetoneISO, sa youtube-dl skini video i sa AcetoneISO skini zvuk sa downloadanog videa, najjednostavnije. Otkuda je taj program?
trzalica

Post Postao/la trzalica »

Može se to odraditi i samo sa youtube-dl alatom sa slijedećom naredbom:

youtube-dl --extract-audio --audio-format mp3 <video URL>
Ako hoćeš detaljnije objašnjenje pogledaj ovu stranicu
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Tommy21 je napisao/la:Pozdrav ljudi, evo pokušavam instalirati ovi youtube to mp3 program preko Ubuntu softver centra, stisnem za instalaciju i evo što mi izbaci, radi se o Ubuntu studiu 14.04.
Pretpostavljam da misliš o OVOM vlasničkom softveru.
Ja sam ga za probu instalirao na Ubuntu Mate 14.04 i radi bez problema(odlično radi), mada se ta solucija meni ne sviđa. Zar nije jednostavnije instalirati Firefox i tamo imaš dosta takvih dodataka ?

Pozz
Ok i što sad?
Tommy21

Post Postao/la Tommy21 »

NoMaam je napisao/la:
Tommy21 je napisao/la:Pozdrav ljudi, evo pokušavam instalirati ovi youtube to mp3 program preko Ubuntu softver centra, stisnem za instalaciju i evo što mi izbaci, radi se o Ubuntu studiu 14.04.
Pretpostavljam da misliš o OVOM vlasničkom softveru.
Ja sam ga za probu instalirao na Ubuntu Mate 14.04 i radi bez problema(odlično radi), mada se ta solucija meni ne sviđa. Zar nije jednostavnije instalirati Firefox i tamo imaš dosta takvih dodataka ?

Pozz
Je o tome se radi, imam taj addon za firefox,samo mi se ne sviđa šta mi recimo trajanje pjesme piše 18 min kad zapravo traje 3, a inače koristim manje više samo chrome. U startu nisam označio to da se zove "youtube to mp3", punkgade :hihi probao sam već taj upgrade i nije išlo, probao sam i s nekim drugim programima i neće da skine, nisam jedino probao taj youtube dl preko terminala ali mi triba samo mp3,ovo mi je samo komplikacija. Ovaj sam koristio sa win7 i mogu reći da mi je nekako najjednostavniji, najbrži i oku najugodniji.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Kontao sam ako je u Ubuntu software centru a baca dependency probleme sa verzijama, da sistem nije "up-to-date", ali ako si to napravio i dalje radi istu stvar, možda bi mogao po netu potražiti .deb paket za svoju verziju.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Yeti

Post Postao/la Yeti »

Pa da, baca mu dependency probleme za hrpu libova, ali zbog toga sto ima pre nove.
Primjer: Depends: libgcc1 (>= 1:4.1.1) but 1:4.9.1-0ubuntu1 is to be installed
U zagradi lijepo pise da (> do te verzije 1:4.1.1) ili (= da trebas tocno tu verziju 1:4.1.1) a tebe upozorava da ce instalirat novije (1:4.9.1-0ubuntu1) i da ces imat broken depova ako to radi!
Nije tu stvar update-a nego rollback-a, i sistem je vjerojatno up-to-date..
Ne isplati se to slagat jer da bi vratio sve te verzije vjerojatno bi zeznuo i dio sistema, tako da nemoj i trazi dalje neki drugi program kako ti kazu!

Ako kazes da trebas samo mp3, onda napravi kako ti je rekao JH-IM u postu iznad, zvuk sa AcetoneISO i gotova stvar..
JH-IM je napisao/la:Instaliraj youtube-dl i AcetoneISO, sa youtube-dl skini video i sa AcetoneISO skini zvuk sa downloadanog videa, najjednostavnije. Otkuda je taj program?
Edit: Malo sam poslozio i dodao u post jer sam prije pisao sa moba.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Ja sam skinuo datoteku sa njihove stranice i ta verzija je 3.6.3.
U Ubuntu .C.S. je verzija 2.6.8. Ako je i tvoja verzija ova starija probaj skinuti noviju i ponovno instalirati. Na onom linku gore od mene imaš i za 32 bita i za 64 bita.

Pozz
Ok i što sad?
Odgovori