Ne znam da li još tko ima sličnih problema?
Ovako ide priča: kada mjenjam nazive datotekama, nakon 4-5 izmjena Thunar se jednostavno zatvori. Čitao sam o različitim problemima sa novijim verzijama Thunara, ali za ovaj problem još nisam čuo.
Ako još tko ima takvih problema neka se javi pa ću ispuniti bugreport (ako već netko nije bio brži od mene). Ili još bolje, ako netko ima rješenje to bi tek bilo genijalno!
Dok sam koristio Mageiu imao sam sličan problem: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 90#p239292 (meni se rušio kad bi prebacivao fajlove).
Pogledaj u terminal imali kakve greške, na Slackware nemam nikakve probleme, a msm da je ista verzija.
Rješenje ti je ili da se navikneš, ili koristi neki drugi upravitelj datoteka ili prijavi bug pa šta bude.
Ovaj patch koji sam naveo u prethodnom postu je pun pogodak! Eto, samo da se zna da je Manjaro prva distra koja je službeno implementirala ovaj patch (nakon što je i moja malenkost testirala patch i dojavila Philu za istoga).
Da li se to meni čini ili Manjaro ima svježije pakete i više bleeding edge od tate Archa?? (ovo nije zlonamjerna provokacija već zafrkancija najviše namjenjena za kolegu Cooleecha )
trzalica je napisao/la:Da li se to meni čini ili Manjaro ima svježije pakete i više bleeding edge od tate Archa?
Samo se ti tješi..
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
trzalica je napisao/la:Da li se to meni čini ili Manjaro ima svježije pakete i više bleeding edge od tate Archa??
Zato si i otvorio ovu temu, Arch je juče postavio nove pakete koliko vidim na net. Ajde, barem si riješio, nego što Manjaro tako "trči"?
Manjaro ti trči jer već polako treniraju za Olimpijske igre
Ne znam za Arch, odnosno nije mi jasno zašto taj patch i do sada nisu već upotrijebili ali glavno da je Manjaro to riješio i stavio u svoj repo Doduše u ovaj paket je trenutno u unstable brancu ali zato sam postavio linkove s kojih se direktno može instalirati patchirana verzija na stable branch.
A ovaj bug je stvarno bio jako zeznuta stvar jer kada imaš nekoliko otvorenih tabova i onda ti se cijeli file manager odjednom zatvori kada nekoj datoteci promjeniš naziv - nimalo cool!