[Anketa] Koju distru koristite?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- BlackDwarf
- Spol: M
[Anketa] Koju distru koristite?
Pozdrav ekipa.
Zanima me koju distru i environment koristite?
Ako moze postajte SS desktopa.
Re: [Anketa] Koju distru koristite?
Koristim Xubuntu(XFCE), ne zato što je lagan već zato što sam se na njega naviknuo. Dok radi dobro ne menjam, izbora danas hvala bogu ima.BlackDwarf je napisao/la:Pozdrav ekipa.
Pozz
Zadnja izmjena: NoMaam, dana/u 05 sij 2020, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ok i što sad?
- Cooleech
- Moderator
Isključivo Arch Linux, a DE-ovi su Mate ili Xfce. Uskoro u planu i Plasma jer je brutalno optimizirana u odnosu na KDE4, pa čak i bolje od Matana.
SS nemrem poslat, nisam doma.
SS nemrem poslat, nisam doma.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- kvaju
Linux Mint 19.3 Cinnamon, koristim ga par dana, i radi baš super, nadam se da će tako i ostati.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Arch GNOME - radi kao svicarski sat.

- Cooleech
- Moderator
Opet GNOME..niingu je napisao/la:Arch GNOME - radi kao svicarski sat.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nakon "opsežnog" testiranja sam shvatio kako nema neke prevelike razlike u trajanju baterije... ali je zato GNOME jedini koji je uspješno implementirao Wayland. Koristim ga po defaultu/vanilla i moram priznati kako nije loše. "Mozak na pašu" i sve je stabilnoCooleech je napisao/la:Opet GNOME..
-
anuetlu
Fedora XFCE i Gnome, ovisno o potrebama.
Prijenosno računalo na Fedora WS (Gnome) a stolna dva računala na XFCE.
Prijenosno računalo na Fedora WS (Gnome) a stolna dva računala na XFCE.
Ipak Arh KDE...
GNOME je privlačan ali nedostajalo mi je duže trajanje baterije i feksibilnost KDE-a. Uostalom, čini mi se kako KDE ima veći broj stalno zaposlenih programera i puno zanimljivije ideje za 2020 godinu.
GNOME je privlačan ali nedostajalo mi je duže trajanje baterije i feksibilnost KDE-a. Uostalom, čini mi se kako KDE ima veći broj stalno zaposlenih programera i puno zanimljivije ideje za 2020 godinu.
slackware xfce i manjaro kde