Samo mi nemojte sad brijati ono - mi nismo slavonci, mi smo baranjci i ostalo. E, i da kao ne znate što su to tlačenice...
Tlačenice u Slavoniji
Moderator/ica: Moderatori/ce
Tlačenice u Slavoniji
Ajmo slavonci moji, gdje se održava natjecanje u izradi tlačenica u slavoniji...
Samo mi nemojte sad brijati ono - mi nismo slavonci, mi smo baranjci i ostalo. E, i da kao ne znate što su to tlačenice...
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Tlačenice u Slavoniji
eo google mi je morao pripomoći lol... Reci švargle, bemu... I nemam pojma gdje je natjecanje
nisam znao da to postoji...
Za kulen znam da postoji
Za kulen znam da postoji
Ma da, švargle, ja se nisam mogao sjetiti ovog drugog naziva
Ma pisalo je u novinama, jučer. To će biti mrak, negdje!!
Eto, saznah - Staro Petrovo Selo....
Ma pisalo je u novinama, jučer. To će biti mrak, negdje!!
Eto, saznah - Staro Petrovo Selo....
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
A švargle
I taj google svašta zna
Za naziv tlačenice prvi put čujem
Ako se zateknete nekad u Slavoniji, pokazat ćemo vam šta je prava hrana
Ako se zateknete nekad u Slavoniji, pokazat ćemo vam šta je prava hrana
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Sigurno će se to kad-tad desiti. Ako nikako drugačije onda kad me posao natjera u Slavoniju... 
Mene samo zanima kulen, i to onaj veliki debeli koji se mrvi kada ga režeš tanko (dakle, nemožeš ga narezat na tanko) i koji je ljut.... ajme, još dobrog pršuta, rakijice ko aperitiva i pive tijekom klope uz nšeto pravok kruha ispode peke, recimo kukuruznog... uf. Recite ljudi, koje su vam adrese da vas opljačkam ako imate navedene rekvizite doma?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ah, konačno da vidim nekog ko voli ljuto, rakijicu i slavonske delicije.
Ti bi bio dobar građevinar...
- Markec
on jest na neki nacin gradevinar, gradit ce kuće i prodavati ih.Grof je napisao/la:Ah, konačno da vidim nekog ko voli ljuto, rakijicu i slavonske delicije.
Neću, platiti ću nekome da to uradi. Čemu prljati ruke kada nije nužno?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Uf... imam osjećaj kao da mi netko čita misli...shrike je napisao/la:Mene samo zanima kulen, i to onaj veliki debeli koji se mrvi kada ga režeš tanko (dakle, nemožeš ga narezat na tanko) i koji je ljut.... ajme, još dobrog pršuta, rakijice ko aperitiva i pive tijekom klope uz nšeto pravok kruha ispode peke, recimo kukuruznog... uf. Recite ljudi, koje su vam adrese da vas opljačkam ako imate navedene rekvizite doma?!
Sada je gotovo, moram si ići malo narezati a rekao sam da cu drzati dijetu (dijeta i slavonac, to ne ide u istu rečenicu
Poz.
S.