Predstavljanje - goranv

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
goranv

Predstavljanje - goranv

Post Postao/la goranv »

Bok svima.

Moje ime je Goran i iz Slavonskog Broda sam. Odlucio sam se napokon javiti jer vec duze vrijeme pratim ovaj forum (i site naravno) i puno mi je pomogao u mojim pocecima s linuxom.
Kao sto sam napisao linux koristim relativno kratko i nisam jos iskusan korisnik iako sada vec znam podosta stvari. Koristio sam Ubuntu (znaci gnome) ali nedavno sam se prebacio na Kubuntu i KDE okruzenje mi je puno bolje sjelo.
Iako nemam nista protiv Windowsa odbacio sam ih skoz (osim na poslu :)) jer za ono za sto mi racunalo treba ne treba mi komercijalni OS a i pobornik sam besplatnog softvera.

Pozdrav
Grof
Site Admin

Re: Predstavite se

Post Postao/la Grof »

goranv je napisao/la: Iako nemam nista protiv Windowsa odbacio sam ih skoz (osim na poslu :)) jer za ono za sto mi racunalo treba ne treba mi komercijalni OS a i pobornik sam besplatnog softvera.

Pozdrav
Dobro došao. Drago nam je vidjeti sve više pobornika otvorenih sustava i aplikacija. Ne zaboravi svratiti i na Wiki. Za početnike tamo ima već puuno dobrih stvari ;)
Odgovori