Predstavljanje- domicro

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
domicro
Kontakt:

Predstavljanje- domicro

Post Postao/la domicro »

Dobar dan ja sam domicro, iz Križevaca sam, na dotični Ubuntu 8.10 sam prešao prekjučer rofl
Jako mi se sviđa Terminal, za razliku od Windowsovih "not responding", "error occured, this application has to close",
"Windows has to shutdown, sorry for the inconvinience" rofl i tako dalje.
Prvo sam pomislio, Opensource + 0 virusa u zamjenu za igrice, ali kada sam otkrio čari Wine-a...ostao sam šokiran i zapitao se : Kako netko može platiti za Windows kada puno bolji OS Linux, tj. u mojem slučaju Ubuntu može dobiti besplatno :o ???
Dobro a sad me zanima iako je ovo Linux forum, koja je svrha Mac OS X-a? To je isto zatvoreni kod kao i windows samo što ima manje virusa i igrica, ne? U tom slučaju mi je Windows bolji...
Markec
Spol: M

Re: Predstavljanje- domicro

Post Postao/la Markec »

Dobrodošao.
Aplle proizvodi svoja računala i pravi svoj OS ali samo za svoja računala. A za pc možeš isto imati no moras imati odabrane djelove, matična, grafa (najpoželnije je nvidia ), mrezna, itd. Macovi su skoro isti kao i windows, kada dode nova verzija neznas hoce li biti drivera za tvoj hardver, za Appleove hardver da ali za tuđe ne.

Oni koji su kupili Mac nisu požalili, premda je malo skup. No moras znati da i večinu toga sto imaju windowsi su zapravo prekopirali od Macintosha.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

domicro je napisao/la:Dobar dan ja sam domicro, iz Križevaca sam
Evo još jedan iz Križevaca... Domagoj dobrodošao na forum!
domicro je napisao/la:Jako mi se sviđa Terminal, za razliku od Windowsovih "not responding", "error occured, this application has to close",
"Windows has to shutdown, sorry for the inconvinience" rofl i tako dalje.
Da, da rofl
error_windows.jpg
(22.31 KiB) Preuzeto 866 puta.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Dobro nam dosao... welcome
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori