Vase mislenje.

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Markec
Spol: M

Vase mislenje.

Post Postao/la Markec »

http://www.linux.com/articles/42031

sto s time, jedan na msn me zajebava s tom stranicom da windows bolji, dajte mi recite nest pozitivno da mu uzvratim.
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Re: Vase mislenje.

Post Postao/la Sokac »

:shock:

Tu samo piše kako pojedini virus kojeg pokreneš preko winea šteti tvoj računalu... i samo somefool naruši stabilnost sustava tako da vrti beskonačnu petlju (ne trajno, nego trenutno). A šta na win radi? radi puno toga goreg.

I kakva je šansa da pokreneš virus preko winea? U win je sigurno veća, dovoljno je samo spomenuti autorun
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Zato sam ja uvijek za Linux native aplikacije. I Google Picassa i Adobe Photoshop CS2 rade sa wineom, a deklariraju se kao Linux aplikacije.

Zašto se ne potrude i ne prekompajliraju to za Linux?? Više posla? Možda u početku, ali kasnije se to isplati....
Markec

Post Postao/la Markec »

Hvala na vasim odgovorima,
Sad sam bar na asfaltu.

Gdje su ostali clanovi.

evo jedno offtopic pitanje za grofa ili admina.
Opazio sam, test mandrive , vidio da ste stavili da podrzava drivere za grafu za razliku od ostalih distribucija.
Kako rade ti driveri,
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ja pojma nemam....mene Mandriva ne zanima, mene zanima samo....ma znate i sami :D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Markec je napisao/la:Opazio sam, test mandrive , vidio da ste stavili da podrzava drivere za grafu za razliku od ostalih distribucija.
Kako rade ti driveri,
Nije da podržava drivere, sve distribucije podržavaju drivere. Mandriva ima uključene drivere proizvođača (proprietary) po defaultu. Znači, instaliraš Mandrivu i recimo Compiz radi out of the box. Većina distribucija isporučuje open source drivere, poput Noveau (nv) za nVIDIA-u, ali oni još uvijek ne podržavaju 3D.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Markec

Post Postao/la Markec »

adminivan je napisao/la:
Markec je napisao/la:Opazio sam, test mandrive , vidio da ste stavili da podrzava drivere za grafu za razliku od ostalih distribucija.
Kako rade ti driveri,
Nije da podržava drivere, sve distribucije podržavaju drivere. Mandriva ima uključene drivere proizvođača (proprietary) po defaultu. Znači, instaliraš Mandrivu i recimo Compiz radi out of the box. Većina distribucija isporučuje open source drivere, poput Noveau (nv) za nVIDIA-u, ali oni još uvijek ne podržavaju 3D.
Znam da podrzavaju svi linuxi drivere, samo sam se krivo izrazio. Hvala na odgovoru,

Eh stel bi testirati mandrivu, da vidim kako radi ova 2008,
testirao sam ja mandrivu 2006 (3cd-a) mislim ili se tada zvala verzija 6,0 ako se ne varam i stavio sam na stari komp, ali nazalost imao sam ga kratko vrijeme
jer nisam imao znanje o linuxu nisam znao sto kako napraviti.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jesam li samo ja, ali taj link je totalno ciničan i sarkastičan prema windows virusima koji bi, kao trebali raditi na linuxu. Tko god da nije shvatio daje taj link jedna zajebancija, trebao bi malo pregladati što se nalazi između ušiju.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:Jesam li samo ja, ali taj link je totalno ciničan i sarkastičan prema windows virusima koji bi, kao trebali raditi na linuxu.
Nisi :D

@ Markec: reci kolegi sa MSN-a da pročita tekst
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori