kao što možda neki već znaju, zbog nekih fanatično-šmokljanskih ispada na forumu linux.hr, prekrižio sam hulk iz svojih linux promotivnih akcija...
na sad sam onako sa podsmijehom vidio njihov poziv...a kad sam došao na točku 2 podsmijeh se pretvorio u zluradi smijeh...tko je spominjao priručnik prije 3 godine? znate kaj su mi rekli? "napiši pa donesi".
ili u prijevodu: "mi smo preveliki filozofi, mi niš ne radimo, pa kad provedeš mjesece u isprobavanju i pisanju linux priručnika, rado ćemo se okititi tvojim perjem".
nećete.
uglavnom, za očekivati je učinak od 0%, što će biti tipični učinak hulk-a (+-0,5%).
uglavnom neka me netko upozori na ovaj moj tekst za nekih...pola godine...godinu dana? očekujem još jednu potvrdu svoje reputacije "zlogukog proroka". mrzim kad sam u pravu. pretežno. a kad prognoziram uzaludnost u kombinaciji s hulkom, šanse da fulam su mizerne.
neka me netko podsjeti jednog dana.
lol...hulkov poziv....
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: lol...hulkov poziv....
s obzirom da te ne poznamo ( barem ja ), koje su to bile tvoje linux promotivne akcije?fukodlak je napisao/la:kao što možda neki već znaju, zbog nekih fanatično-šmokljanskih ispada na forumu linux.hr, prekrižio sam hulk iz svojih linux promotivnih akcija...
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
fukodlak
u nedostatku zdravorazumskih istomišljenika (pošto eto ne znam nikog uživo s ovog portala a za linux.hr ne želim ni čuti), moje promotivne akcije se sastoje od promocije linuxa po kućama i manjim firmama.
ne, ne kucam ljudima na vrata i molim ih da instaliraju linux, nego tražim ljude koji su voljni probati a onda dolazim k njima doma pa im to instaliram.
dakle, moje "promotivne akcije" su identične kao i kod svakog korisnika kojemu je stalo.
osim možda, što još nitko nije uklonio taj linux koji sam instalirao...
ne, ne kucam ljudima na vrata i molim ih da instaliraju linux, nego tražim ljude koji su voljni probati a onda dolazim k njima doma pa im to instaliram.
dakle, moje "promotivne akcije" su identične kao i kod svakog korisnika kojemu je stalo.
osim možda, što još nitko nije uklonio taj linux koji sam instalirao...
- glaskoncILLa
i, kak ide?
...."Have you mooed today?"...
-
fukodlak
zapravo, sve bolje...sad me zovu i oni koji su mi se smijali.
pozdrav, fukodlak....
nego samo onak. Ti si svojevremeno pisal nekakav Linux priručnik. No, kaj te prošel entuzijazam ili kaj?
nego samo onak. Ti si svojevremeno pisal nekakav Linux priručnik. No, kaj te prošel entuzijazam ili kaj?
-
fukodlak
ne, ivanu su objasnil detalje, pitaj neka ti proslijedi moje privatne poruke.
okefukodlak je napisao/la:ne, ivanu su objasnil detalje, pitaj neka ti proslijedi moje privatne poruke.