I kakvi su prvi komentari? Ili sam urani s pitanjem, mozda je tri dana premalo vremena..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nisam htio otvarat novu temu pa ću svoj problem napisat ovdje.
Dakle, u čemu je problem ... Instalirao openSUSE 11.2 prije kojih mjesec dana, sve više-manje glatko radi, ali kada tekst pisan u Writeru isprintam izgleda drukčije nego što bi trebalo biti. Konkretno, podebljani tekst previše podeblja, nagne ga i promjeni mu font. Do čega bi mogao biti problem: SUSE, OO.org ili printer (HP Deskjet F4180). Imam i slike gdje se to vidi.
P.S. Inače, ovu pojavu kod openSUSE-a primjetio sam i na ranijim verzijama koje sam znao instalirati.
Tako je! S pdf-om se stvar može popraviti ... To sam i učinio. Moram isprobati s LiceCD-om pa da vidim da li je to stvarno do openSUSE-a ... Javim rezultat ...
fridrik je napisao/la:Tako je! S pdf-om se stvar može popraviti ... To sam i učinio. Moram isprobati s LiceCD-om pa da vidim da li je to stvarno do openSUSE-a ... Javim rezultat ...
e, a koji OOo koristiš na Suseu? Iz njegovih repoa ili iz posebnog OpenOffice repoa?
Grofe, ako misliš da je to do verzije OO.orga, ne bi rekao jer mi se to znalo događati i na ranijim verzijama openSUSe-a samo što onda tome nisam pridavao puno pažnje jer sam ih glavnom isprobavao. Zapravo, nije mi bio glavna distra! A sad ga češće koristim pa ...
Grofe, ako misliš da je to do verzije OO.orga, ne bi rekao jer mi se to znalo događati i na ranijim verzijama openSUSe-a samo što onda tome nisam pridavao puno pažnje jer sam ih glavnom isprobavao. Zapravo, nije mi bio glavna distra! A sad ga češće koristim pa ...
Eto.
Pozdrav!
ajde baš ću probati doma isforsirati ovu grešku na svom Susetu... daj mi molim te napiši koji točno font koristiš i da li ti to radi i sa drugim fontovima? (probaj, ako nisi!)