Vrlo interesantan graf prijave KDE bugova na debainu.
Smanjenje bugova u 2010 zgleda zapanjujuce.
Nakon sto su KDE4 dotjerali do zavidne razine, KDE zajednica dozivljava pravu renesansu. Bravo KDE!
Vise grafova na http://alioth.debian.org/~pusling-guest ... buggraphs/
P.S. Ne zelim zapocinjati 19856-ti flame, ali mislim da i najtvrdokornija gnome ekipa mora "skinut kapu" KDE-u
Zadnja izmjena: stefan, dana/u 08 tra 2010, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Markec je napisao/la:
Ja bih htio da KDE prestane pratiti izgled windowsa, neka posloze na svoj nacin ili nek bude malo poput Mac-osa,
WTF?! Kakav izgled Windowsa? Gumb K je Start?
Ma znam, ali nije dovolno, neka kde ekipa napravi neku inovaciju a ne da pratiju windowse. Ja bih htio da pocnu koristiti dock nego da pocnu koristiti taskbar poput onih na windows 7. Znam da je taskbar bolji ali microsoft je taskbar napravio na temelju docka kakav ima MacOS. Ako pogledate microsoftovu najavu za windows 8 opazit cete da microsoft sa iducim windowsom odbacuje donju traku i stavit ce nesto slicno docku kao na Mac-osu.
Ja stvarno ne vidim slicnost kde-a i minta sa windowsima ali neka vam bude. Sta dovoljno je staviti onaj glavni meni dolje lijevo na panel i da se u njemu nesto skrola i "vidje isti windowsi"
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.