iphone vs android

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Lutherus

iphone vs android

Post Postao/la Lutherus »

Ovako htjel bi čuti vaša mišljenja koj je bolji.Android ili OS 4.0?koje prednosti koje koj daje,koji su im nedostaci.
Bilo bi ljepo kad bi netko od korisnika podjelio svoje mišljenje i iskustvo.
Markec
Spol: M

Re: iphone vs android

Post Postao/la Markec »

Martin Cooper (izumitelj mobitela ) kaže da su Android mobači bolji od Iphonea :) http://www.gadgeterija.net/2010/07/10/m ... d-iphonea/

Meni je android bolji, proizvođaći ga lakše prilagode sebi, ima široku primjenu, dok iphone apple održava, appleov hardwer, apple je jako strog sto se tiće aplikacija koje dodaje u App store, Nk titanik aplikaciju nije dodao zato jer je Štefica imala bujne grudi :D :D Jadna Štefica :)
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

ovakvi topici ne traju dugo a da ne nastane neki apple vs ostatak svijeta rat ;)
jednostavno probaj ako si u mogučnosti oboje pa odluči. ja ti samo mogu dat hint (android) :)
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
Lutherus

The Acacia Strain je napisao/la:ovakvi topici ne traju dugo a da ne nastane neki apple vs ostatak svijeta rat ;)
jednostavno probaj ako si u mogučnosti oboje pa odluči. ja ti samo mogu dat hint (android) :)

imal iphone prije skoro 2 godine kad se pojavil.jako sam razočaran sa njime bil,točnije sa ograničenim mogučnostima,prije svega mislim na multitasking i file sharing, pa ga i nakon 3 tjedna poklonil sestrični za rođendan(tad je izjavil " sad napokon mogu popiti kavu na špici a da me nije sram mobitela").
android probal ovako usput,za neko ozbiljnije koristenje nisam imal priliku ali uskoro ću kupiti nexus 1.

joj,nemoj me podsječati na ratove apple vs world.sad mi iskreno krivo zbog mogučnosti da ovako započnem jedan
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

imam iPhone, i moram reci da sam razocaran softverom (OS).
przatvoreno! taj apple je gori od windowsa..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ako primarno koristiš Linux, mislim da je pain in the ass sinhronizirati iphone s kompom. Ili izmjenjivati datoteke (muzika, filmovi, slike).
Za to ti treba softver koji radi samo na Windowsima ili Macu.
Ne znam da li bi htio imati dual boot samo zato jer ne mogu staviti muziku ne telefon.
Mislim da ti je i to razlog više za Android,
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

stefan je napisao/la:imam iPhone, i moram reci da sam razocaran softverom (OS).
przatvoreno! taj apple je gori od windowsa..
Interesantno je da kad se navikneš na otvoreni softver, sve zatvoreno stvarno te počinje iritrati...kad..tad!
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

ko mi to blati iphone???aaaa????da ja to cujeeemm???? koga treba sbatine

ja nisam koristila android, samo ono malo kad sam cackala po fredovom mobu i tako to...
tak da nisam bas nes vidla kaj posebno ima...

meni iphone superiska (ali sam sad morala updateat na 4.0 OS i sad ga nemrem JB pa mi sad k**** vrijedi :( )...
sve sto mi treba na mobitelu, iphone ima...a manjak radija i BTa mi ne predstavlja nikakav minus...
najveci minus je sto nema podrsku za flash...i to je to...i sto nema delivery report za poruke...
ostalo mi je sve ok :D pogotovo kada ga JBas, pa ti je sve free :D al eto, i sada sluzi svrsi :D

inace, ovaj 4.0 OS meni nije nista posebno...nista nije posebno puno brze ili kaj ja znam...taj MT i ti wallpaperi koje su najavljivali je bzvz, sve se to isto moglo dobiti i preko cydie...

jedino sto sam ja primjetila da je puno bolje, je to sto mi baterija traje 2 dana, uz dosta muzike, razgovora, poruka i interneta :)
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Lutherus

meema je napisao/la:ko mi to blati iphone???aaaa????da ja to cujeeemm???? koga treba sbatine
sori,ja sam započel,ja sam kriv.eto možda je telefon dobar ali iskreno očekival sam više od njega,posebice za 3500kn a kad vidjel da može sve kaj i moja stara nokija se razočaral i ostalo je povijest.
sori meema,ne me tući.
kvaju

Post Postao/la kvaju »

Apple je prezatvoren, i ima nekih ogromnih mana, koje baš iritiraju, ali uvijek postoji i drugi način za aplikacije i sve ostalo :)
Na početku su me jako živcirale neke stvari kod iphona (2G je kod mene) ali evo i dan danas ga koristim, i sumnjam da bi ikako mogao preći na neki drugi "obični" mob poslje ovoga, jednostavno se toliko uvukao pod kožu da je to nenormalno, Iphone ima ono nešto što nemogu definisati..

Kad smo već kod toga evo jedan klip kojeg sam pokupio mislim također sa ovoga foruma
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
Odgovori