iphone vs android
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
iphone vs android
Ovako htjel bi čuti vaša mišljenja koj je bolji.Android ili OS 4.0?koje prednosti koje koj daje,koji su im nedostaci.
Bilo bi ljepo kad bi netko od korisnika podjelio svoje mišljenje i iskustvo.
Bilo bi ljepo kad bi netko od korisnika podjelio svoje mišljenje i iskustvo.
- Markec
- Spol: M
Re: iphone vs android
Martin Cooper (izumitelj mobitela ) kaže da su Android mobači bolji od Iphonea
http://www.gadgeterija.net/2010/07/10/m ... d-iphonea/
Meni je android bolji, proizvođaći ga lakše prilagode sebi, ima široku primjenu, dok iphone apple održava, appleov hardwer, apple je jako strog sto se tiće aplikacija koje dodaje u App store, Nk titanik aplikaciju nije dodao zato jer je Štefica imala bujne grudi
Jadna Štefica 
Meni je android bolji, proizvođaći ga lakše prilagode sebi, ima široku primjenu, dok iphone apple održava, appleov hardwer, apple je jako strog sto se tiće aplikacija koje dodaje u App store, Nk titanik aplikaciju nije dodao zato jer je Štefica imala bujne grudi
-
The Acacia Strain
ovakvi topici ne traju dugo a da ne nastane neki apple vs ostatak svijeta rat 
jednostavno probaj ako si u mogučnosti oboje pa odluči. ja ti samo mogu dat hint (android)
jednostavno probaj ako si u mogučnosti oboje pa odluči. ja ti samo mogu dat hint (android)
-
Lutherus
The Acacia Strain je napisao/la:ovakvi topici ne traju dugo a da ne nastane neki apple vs ostatak svijeta rat
imal iphone prije skoro 2 godine kad se pojavil.jako sam razočaran sa njime bil,točnije sa ograničenim mogučnostima,prije svega mislim na multitasking i file sharing, pa ga i nakon 3 tjedna poklonil sestrični za rođendan(tad je izjavil " sad napokon mogu popiti kavu na špici a da me nije sram mobitela").
android probal ovako usput,za neko ozbiljnije koristenje nisam imal priliku ali uskoro ću kupiti nexus 1.
joj,nemoj me podsječati na ratove apple vs world.sad mi iskreno krivo zbog mogučnosti da ovako započnem jedan
imam iPhone, i moram reci da sam razocaran softverom (OS).
przatvoreno! taj apple je gori od windowsa..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
Ako primarno koristiš Linux, mislim da je pain in the ass sinhronizirati iphone s kompom. Ili izmjenjivati datoteke (muzika, filmovi, slike).
Za to ti treba softver koji radi samo na Windowsima ili Macu.
Ne znam da li bi htio imati dual boot samo zato jer ne mogu staviti muziku ne telefon.
Mislim da ti je i to razlog više za Android,
Za to ti treba softver koji radi samo na Windowsima ili Macu.
Ne znam da li bi htio imati dual boot samo zato jer ne mogu staviti muziku ne telefon.
Mislim da ti je i to razlog više za Android,
Interesantno je da kad se navikneš na otvoreni softver, sve zatvoreno stvarno te počinje iritrati...kad..tad!stefan je napisao/la:imam iPhone, i moram reci da sam razocaran softverom (OS).
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
ko mi to blati iphone???aaaa????da ja to cujeeemm???? koga treba
ja nisam koristila android, samo ono malo kad sam cackala po fredovom mobu i tako to...
tak da nisam bas nes vidla kaj posebno ima...
meni iphone superiska (ali sam sad morala updateat na 4.0 OS i sad ga nemrem JB pa mi sad k**** vrijedi
)...
sve sto mi treba na mobitelu, iphone ima...a manjak radija i BTa mi ne predstavlja nikakav minus...
najveci minus je sto nema podrsku za flash...i to je to...i sto nema delivery report za poruke...
ostalo mi je sve ok
pogotovo kada ga JBas, pa ti je sve free
al eto, i sada sluzi svrsi 
inace, ovaj 4.0 OS meni nije nista posebno...nista nije posebno puno brze ili kaj ja znam...taj MT i ti wallpaperi koje su najavljivali je bzvz, sve se to isto moglo dobiti i preko cydie...
jedino sto sam ja primjetila da je puno bolje, je to sto mi baterija traje 2 dana, uz dosta muzike, razgovora, poruka i interneta
ja nisam koristila android, samo ono malo kad sam cackala po fredovom mobu i tako to...
tak da nisam bas nes vidla kaj posebno ima...
meni iphone superiska (ali sam sad morala updateat na 4.0 OS i sad ga nemrem JB pa mi sad k**** vrijedi
sve sto mi treba na mobitelu, iphone ima...a manjak radija i BTa mi ne predstavlja nikakav minus...
najveci minus je sto nema podrsku za flash...i to je to...i sto nema delivery report za poruke...
ostalo mi je sve ok
inace, ovaj 4.0 OS meni nije nista posebno...nista nije posebno puno brze ili kaj ja znam...taj MT i ti wallpaperi koje su najavljivali je bzvz, sve se to isto moglo dobiti i preko cydie...
jedino sto sam ja primjetila da je puno bolje, je to sto mi baterija traje 2 dana, uz dosta muzike, razgovora, poruka i interneta
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

-
Lutherus
sori,ja sam započel,ja sam kriv.eto možda je telefon dobar ali iskreno očekival sam više od njega,posebice za 3500kn a kad vidjel da može sve kaj i moja stara nokija se razočaral i ostalo je povijest.meema je napisao/la:ko mi to blati iphone???aaaa????da ja to cujeeemm???? koga treba![]()
sori meema,ne me tući.
- kvaju
Apple je prezatvoren, i ima nekih ogromnih mana, koje baš iritiraju, ali uvijek postoji i drugi način za aplikacije i sve ostalo 
Na početku su me jako živcirale neke stvari kod iphona (2G je kod mene) ali evo i dan danas ga koristim, i sumnjam da bi ikako mogao preći na neki drugi "obični" mob poslje ovoga, jednostavno se toliko uvukao pod kožu da je to nenormalno, Iphone ima ono nešto što nemogu definisati..
Kad smo već kod toga evo jedan klip kojeg sam pokupio mislim također sa ovoga foruma
Na početku su me jako živcirale neke stvari kod iphona (2G je kod mene) ali evo i dan danas ga koristim, i sumnjam da bi ikako mogao preći na neki drugi "obični" mob poslje ovoga, jednostavno se toliko uvukao pod kožu da je to nenormalno, Iphone ima ono nešto što nemogu definisati..
Kad smo već kod toga evo jedan klip kojeg sam pokupio mislim također sa ovoga foruma
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us