što je onaj current, u distrowatchu. dali je to nešto ko debian testing, ono može se koristit, pa netreba nika apdejtat. ono rolling
edit:
pardon, apgrejdati
pitanjce [Slackware]
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
pitanjce [Slackware]
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Re: pitanjce [Slackware]
pa slack s najnovijim paketima....i apgrejda se....
rekao bih (uvjetno) ekvivalent testingu ili sidu kod debiana...
rekao bih (uvjetno) ekvivalent testingu ili sidu kod debiana...
-
Lutherus
current je kod slackware-a upravo ono kaj je testing kod debiana.
current je ok ukoliko želiš imati sviježe i nove programe.apdejt imaš jedno 2 do 3 puta tjedno.
isprobaj,možda ti se svidi.
current je ok ukoliko želiš imati sviježe i nove programe.apdejt imaš jedno 2 do 3 puta tjedno.
a dali ima, ja nisam našo, svoj .iso, ako debian, ili moram instalirati "obični" slaxs, pa promjeniti repoeodin je napisao/la:current je kod slackware-a upravo ono kaj je testing kod debiana.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
-
Lutherus
ja sam obično mjenjal repo.imaš i iso ali nažalost je sam u slackstoreu
znalo je biti iso-a s tromjesečnim razmakom, ali najlakše ti je instalirati regularca pa povući current...