ubuntu 10.10 problemi
Moderator/ica: Moderatori/ce
ubuntu 10.10 problemi
Instalirao sam ubuntu 10.10 netbook na aspire one happy, i sve je radilo normalno do danas. Radi se o tome da prilikom logiranja mi ne prikazuje desktop ikone, trake i strelica nego wallpaper i crno blicanje zaslona. o čemu se radi, kako da ispravim grešku. Nemogu napraviti ni reinstalaciju sustava
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Re: ubuntu 10.10 problemi
jeste mozda radili kakav update u zadnje vrijeme ili mijenjali neke postavke?
- Suko
- Site Admin
A jel mozes dobiti makar konzolu?
(Ctrl+Alt+F4)
Ako imas konzolu, onda bi se moglo nesto iskemijati
(Ctrl+Alt+F4)
ima se, otvorilo se robert-ao... login: _Suko je napisao/la:A jel mozes dobiti makar konzolu?
(Ctrl+Alt+F4)
Mozda je samo do kernela ako se updateo, si probao pokrenuti stari kernel u grubu?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
novi sam u ubuntu-u tako da ne,zole052 je napisao/la:Mozda je samo do kernela ako se updateo, si probao pokrenuti stari kernel u grubu?
- Suko
- Site Admin
Kad ti se otvori grub izbornik ako imaš više kernela imati ćeš više stavki u izborniku. Gornje stavke ti nude noviji kernel, a donje ti nude stariji kernel.
Probaj dići neki stariji kernel. (Ako imaš za izabrati u Grubu)
Probaj dići neki stariji kernel. (Ako imaš za izabrati u Grubu)
Rješeno
preko sudo apt-get autoremove
hvala
preko sudo apt-get autoremove
hvala
recite mi molim Vas kako da isključim onaj prokleti keyring koji mi stalno izleće?
aktiviram mail i ako ne postavim keyring neće mi popamtiti lozinke, ista stvar i s wirellesom. Jel se može to isključiti? ove silne autorizacije me ubijaju. svaki put kad upalim računalo i nešto instaliram ili pišem lozinku evo njega.....
aktiviram mail i ako ne postavim keyring neće mi popamtiti lozinke, ista stvar i s wirellesom. Jel se može to isključiti? ove silne autorizacije me ubijaju. svaki put kad upalim računalo i nešto instaliram ili pišem lozinku evo njega.....
najveći hrvatski portal za kulturu i umjetnost: http://www.svijetkulture.com
Kad te pita da postaviš lozinku za keyring ti ostavi prazna mjesta, pitati će te da li stvarno želiš nesigurno spremanje šifri i odgovori sa Yes.hondo je napisao/la:recite mi molim Vas kako da isključim onaj prokleti keyring koji mi stalno izleće?
Tada te više neće pitati za šifre