Službeni logo linuxzasve.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Službeni logo linuxzasve.com
Ovdje možete dati svoj prijedlog za službeni logo stranice koji bi bio u headeru.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
csx
Re: Službeni logo linuxzasve.com
evo napokon sam upao na faks pa cu imati vise vremena za pomoci vam.. koliko budem mogao.. ^^
evo ovo bi bio moj prvi prijedlog za logo...

...vec sam negdje napisao da bi ovaj sajt trebao poprimiti malo življe boje, kako bi pokazali buducim korisnicima linuxa da nije to ništa strasno (to bi bio prvi korak , jel?
) ... mislim da sam vam cak i obecao novi layout stranice.. tako da i to mozete ocekivati uskoro... no naravno.. nisam neki graficar.. pa nemojte ocekivati neznam ja sta 
evo ovo bi bio moj prvi prijedlog za logo...

...vec sam negdje napisao da bi ovaj sajt trebao poprimiti malo življe boje, kako bi pokazali buducim korisnicima linuxa da nije to ništa strasno (to bi bio prvi korak , jel?
Meni malo ova plava i zelena pršte...ono ko Barby World....
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Meni osobno odgovara sadašnji izgled sitea, jednostavan, neupadljiv a ostavlja dojam ozbiljnog portala. Ne vidim nekih razloga za promjenu, barem ne još neko vrijeme... osim ako većina misli suprotno naravno...
Forum je zato šareniji da ne plaši početnike.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Potpuno se slažem s tobom. Ja bih radije razmišljao o majicama sada nego o boji portala i foruma...iv@n je napisao/la:Meni osobno odgovara sadašnji izgled sitea, jednostavan, neupadljiv a ostavlja dojam ozbiljnog portala. Ne vidim nekih razloga za promjenu, barem ne još neko vrijeme... osim ako većina misli suprotno naravno...
- Markec
Nemojte me krivo shvatiti ona plava boja koju je napravio csx, nekako mi ne odgovara, niti nebi uzeo auto s tom bojom, radije bih išao pješice.
Naš site ima dobar izgled, djeluje ozbilno, i s time dokazujem da linux nije vic.
Naš site ima dobar izgled, djeluje ozbilno, i s time dokazujem da linux nije vic.
-
Kristijan
- Kontakt:
Da, ali samo nek napravimo neku temu za ovaj forum, portal je super!
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!