Predstavljanje - Damir
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Predstavljanje - Damir
Bokić,
Damir godina mnogo u Linuxu kratko ali je želja jaka.
nadam se da ću uz vas naučiti nešto o Linuxu.
Pozz
Damir godina mnogo u Linuxu kratko ali je želja jaka.
nadam se da ću uz vas naučiti nešto o Linuxu.
Pozz
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Predstavljanje - Damir
Samo polako... sve dođe na svoje nakon nekog vremena. Dobrodošao na forum!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Dobrodošao, Koliko je tebi god ako smijemo znati 
zašto nebi smio znati 37 za neke previše, a za neke premalo. Slažeš li se?
ma dobre su to godineda je napisao/la:zašto nebi smio znati 37 za neke previše, a za neke premalo. Slažeš li se?
- Markec
Ma ok su godine. ,. Meni je 21 . Pitam zato, mislio sam da si klinac.Grof je napisao/la:ma dobre su to godineda je napisao/la:zašto nebi smio znati 37 za neke previše, a za neke premalo. Slažeš li se?
Vidi ga sad.... pa za mene ste svi onda - klinci (osim Davora i Davora B.) hehe....Markec je napisao/la: Ma ok su godine. ,. Meni je 21 . Pitam zato, mislio sam da si klinac.
dečki lako se vama zajeb... ali moj ubuntu još ne dela. jer ja mogu ako reinstaliram Ubuntu zaje.. particiju na kijoj su windowsi?
Možeš, ako je diraš. Ako je ne diraš - me možeš.da je napisao/la:dečki lako se vama zajeb... ali moj ubuntu još ne dela. jer ja mogu ako reinstaliram Ubuntu zaje.. particiju na kijoj su windowsi?
No Winsi koriste NTFS particije, pa u partition manageru samo izbjegavaj promjene na tim particijama