Pozdrav. Koliko je ludo raditi na razvijanju app za iOS/Android a da ne znam Objectiv C/Java ?
Naime klijent me pitao dal sam radio i dal bi radio mob app, i ja naravno (lud za novim stvarima i izazovima) reko da bi radio....
Od jezika znam PHP, Python, nesto C-a i Perl-a i ostalo sto ide uz ove jezike. Pa se razmisljam da bi znao dosta stvai tj lako bi skontao ostale jezike.. ali.... dal to raditi ili ne? Sta mislite?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Neće ti škoditi ako naučiš Javu (ili Objektni C). Programiranje mobilnih aplikacija postaje sve traženiji posao...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
python to java compiler
python to objectiv-c compiler
za javu postoji.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Uhh ocekivao sam "ma mani se toga" bla bla dobro je
Ruku na srce ja mislim da je razvijanje app za mob/facebook cist promasaj i trosenje vremena jer je to prolazni trend a ja to ne volim (ko sto je sym pre nesto bio a sad pola njih nisu ni culi za njega, tako ce i ovo biti) al eto ukazala mi se prilika za projekat pa ono ..why not
Uzecu neku knjgu za android i malo po netu za pocetak, nego mene interesuje, testing? Jel moze(tj koliko je dobro) na kompu ili bolje na samom uredjaju? Android jos i nabavim (svakako mi treba novi mobitel) al me iOS koci sa nabavkom...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.