Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Skoro sam čuo za vaš sajt ali nikako nisam mogao naći vremena da se registrujem pa evo, došao je i taj dan
Što se tiče linkusa, koristim ga već 5 godina u kombinaciji sa win-om, konkretno Debian 64bit i ne planiram da ga menjam. Probao sam dosta distribucija kao npr. PCLOS, Ubuntu, Mint, Pinguy i nekako mi je Debian prirastao za srce. Vidim ovde ima i poseban Debian forum pa nadam se da ćemo se lepo družiti.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!