Može li IBM stvoriti Desktop OS od Linuxa?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Može li IBM stvoriti Desktop OS od Linuxa?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Re: Može li IBM stvoriti Desktop OS od Linuxa?
e pa ovo bi bilo fora kad bi IBM napravio ono sto je napravio za server trziste sada i za desktop mislim da bi se jos extra hrpetina ljudi prebacila na linux i da bi "zverke" kao Adobe i Autodesk mogli izbaciti svoj soft i za linux,,,,,, ma cim jedan GIGANT krene ostali ga prate 
Slažem se, to bi samo donijelo dobra Linuxu... 
Istina, ali mal ooperza. Govorimo o istoj firmi koja je odgovorna za Windows.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hehe dobro ali nakon windowsa su se trudili i jos se trude oko linuxa,,,,,,,, pa nebi oni bezveze novce bacali 
Isitna. BDP IBM-a je za 20 milijardi veći od republike hrvatske, sa tom razlikom da oni čistog profita imaju oko 10 milijardi a ne biti u dugu 40 000 000 000. Hm. Znač iuda znaju što rade. Bar više nego mi balkanci.
- Markec
- Spol: M
Hmm, Ibm proizvodi kvalitetne laptope i razne PC djelove izgleda da će to povečati kompatibilnost linuxa s hardverom.
Jedva ćekam da taj dan dođe
Jedva ćekam da taj dan dođe
IBM ne proizvodi laptope, taj dio su prodali cajnezerima Lenovu i ovaj odma stavi windows tipke na tipkovnicu, cak i na X seriji
Ali za linux postoji ibm_acpi i u novijim kernelima thinkpad_acpi. I na FreeBSDu postoji acpi_ibm. A tu je i ThinkWiki.org, odlican sajt kako svoj ThinkPad upogonit pod Linuxom.
Ali za linux postoji ibm_acpi i u novijim kernelima thinkpad_acpi. I na FreeBSDu postoji acpi_ibm. A tu je i ThinkWiki.org, odlican sajt kako svoj ThinkPad upogonit pod Linuxom.
Kao prvo ispravak obožavatelju Riblje Čorbe nije:
-Ovih dana ja sam bolestan od ljudi
-Nemoj me dirat, sutra me probudi
sa albuma "Nebudi me bez razloga"
ispravan stih je:
-Ovih dana ja sam umoran od ljudi
-Nemoj da me diraš, sutra me probudi
Kad sam već u pjesničkom tonu da se nadovežem na ovu pjesmu:
Poželimo to bar u snovima (za IBM Desktop OS)
//pitam se di je do sad//

-Ovih dana ja sam bolestan od ljudi
-Nemoj me dirat, sutra me probudi
sa albuma "Nebudi me bez razloga"
ispravan stih je:
-Ovih dana ja sam umoran od ljudi
-Nemoj da me diraš, sutra me probudi
Kad sam već u pjesničkom tonu da se nadovežem na ovu pjesmu:
Poželimo to bar u snovima (za IBM Desktop OS)
//pitam se di je do sad//
I am the one and only....
Znam ovo za Riblju Corbu 
To je pohrvacena verzija
Linux je, IMO vec dobar na desktopu.
To je pohrvacena verzija
Linux je, IMO vec dobar na desktopu.