[2012] LZS na Info sajmu

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
calisto053
Moderator
Spol: M

[2012] LZS na Info sajmu

Post Postao/la calisto053 »

Vl@do je napisao/la:Ove godine ponovo se održava Info Sajam ::bravo
Nadam se da se vidimo tamo (u novim majicama) spiti
Bio sam tada tamo, ali nisam poznao ove ljude. Ove godine ispravljam grešku, obećavam.

Inače se održava u zajedno sa Interliberom, tako da ga posjetim svake godine. Međutim, zadnjih par godina ga nije bilo szbunjen
Nisam ni znao da je to okupljalište pingvina
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Lutherus

Re: čavrljanje

Post Postao/la Lutherus »

Mogli bi uzeti svoj štand kao LinuxZaSve projekt i odraditi pokoju radionicu a možda i predavanje.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

rofl
To bi morao biti one-man projekt.
Lutherus

Zašto van men? Pa nije da budu svi pobjegli dan ranije? Bar se nadam :(
Abzeenth
Site Admin

Pa čovječe, nema ljudi koji bi to odradili. Izbroji koliko je redovitih autora članaka. A koliko od njih je zaposleno i ne može baš izbivati s posla da bi (kvalitetno) odradili radionice/predavanja? A koliko ih nije iz Zagreba i ne može doći jer nemaju auto/novca/gdje prespavati? Mislim, nemam ja ništa protiv ideje, dapače odlična je, ali s logističke strane je malo šuplja.
Lutherus

Je, sa te strane je malo nezgrapno no usput je idealna prilika za proširiti Linux i pokazati kaj to zapravo je pa ju je šteta prepustiti.
Abzeenth
Site Admin

Lutherus je napisao/la:...idealna prilika za proširiti Linux i pokazati kaj to zapravo je pa ju je šteta prepustiti.
To je istina. A ima još dosta vremena do sajma, možda bismo mogli otvoriti zaseban topic za brainstorming, da nabacimo neke ideje, pokušamo se nekako organizirati i vidimo što se može napraviti po pitanju promocije/edukacije na sajmu. Neka se ljudi jave s prijedlozima pa ćemo vidjeti koji od njih su (realistično) izvedivi. Pretpostavljam da je sad prerano za točno utvrđivanje tko će i kada ići na sajam, ali kako se datum bude približavao, trebali bi se zabilježiti oni koji sigurno mogu doći i to odraditi.
Lutherus

Ja već imal neke ideje za radionice/predavanja samo ih treba razraditi i od distribucija se ne bi orjentiral samo na ubuntu/mint već bi ljudima pokazal i da postoje druge distribucije uz naročito skretanje pažnje na opensuse.
Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Evo konkretno:
Ja sam iz Zagreba, radim ali uzimam tih par dana godišnjeg i spreman sam pomoći koliko god mogu. Te dane planiram ionako provesti na sajmu. Ne mogu naravno puno pomoći svojim znanjem ali imam dobru volju učestvovati.
Dakle stojim na raspolaganju tih par dana.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Abzeenth
Site Admin

Re: [2012] LZS na Info sajmu

Premjestila sam ovo u novu temu, dakle ovdje se možemo dogovarati i izmjenjivati ideje i prijedloge. :)
Odgovori