youtube unutar foruma.
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
youtube unutar foruma.
Možete li uvesti u opcijama za Pisanje postove recimo da se ubaci youtube link
I da se to moze odma na forumu pregledati video. Ta opcija već postoji na večini foruma.
I da se to moze odma na forumu pregledati video. Ta opcija već postoji na večini foruma.
Re: youtube unutar foruma.
Po mom misljenju nepotrebno... nema gore stvari nego kada mi se otvori neka stranica na kojoj ima takvih puno filmica i slucajno kliknem na jednog, a torrenti mi se skidaju (a fala bogu uvijek se nesto barem seeda), te se sve toliko uspori da nemogu ni stranicu vidjeti kako treba (jer nikako da se otvori do kraja), ni filmic i nema drugog spasa nego zatvoriti tabMarkec je napisao/la:Možete li uvesti u opcijama za Pisanje postove recimo da se ubaci youtube link
but that's only me
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
Joj, neznam kako ti, ja nikad nisam slučajno kliknuo na link. Vrlo je teško kliknuti na na video koji je velik skoro 500x300 .zzankola je napisao/la:Po mom misljenju nepotrebno... nema gore stvari nego kada mi se otvori neka stranica na kojoj ima takvih puno filmica i slucajno kliknem na jednog, a torrenti mi se skidaju (a fala bogu uvijek se nesto barem seeda), te se sve toliko uspori da nemogu ni stranicu vidjeti kako treba (jer nikako da se otvori do kraja), ni filmic i nema drugog spasa nego zatvoriti tabMarkec je napisao/la:Možete li uvesti u opcijama za Pisanje postove recimo da se ubaci youtube link
I da se to moze odma na forumu pregledati video. Ta opcija već postoji na večini foruma.![]()
but that's only me
Predlazem da sokac to ubaci u opcijama za pisanje postova. i testiramo tjedan dana. recimo da ubacimo u ovoj temi te filmeke, Ako dosta nasih nebude zadovolno vratit ćemo na staro.
evo upute, http://www.pczenith.com/forum/viewtopic.php?p=161
pa bas zato sto je velik ga je lako kliknuti...Markec je napisao/la: Joj, neznam kako ti, ja nikad nisam slučajno kliknuo na link. Vrlo je teško kliknuti na na video koji je velik skoro 500x300 .
samo mi daj mis u ruke pa cu ti pokazati
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
A pogotovo ako koristiš touchpad umjesto miša.zzankola je napisao/la: pa bas zato sto je velik ga je lako kliknuti...
samo mi daj mis u ruke pa cu ti pokazati
- Markec
Evo prvi test, nadam se da vam se neče slučajno pokrenutiSuko je napisao/la:A pogotovo ako koristiš touchpad umjesto miša.zzankola je napisao/la: pa bas zato sto je velik ga je lako kliknuti...
samo mi daj mis u ruke pa cu ti pokazati![]()

klik... klik... klik... ovaj se neda 
- Suko
- Site Admin
Neće nekako ... 
- Markec
- Suko
- Site Admin
Ne bi nikad rekao...Markec je napisao/la:![]()
to je slika
A ja sam mislio da možda moram malo jače stisnuti dugme na mišu.
Da bolje primi.
Evo, onda Testing 2:
Specijalno za Markeca: