FatRat

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Anduril
Spol: M

FatRat

Post Postao/la Anduril »

Jučer sam u više navrata instalirao FatRat download manager iz Ubuntu Software Centre ali nakon instalacije ne mogu pokrenuti program. Probao sam preko ikone na desktopu, konzole, direktorija i ništa jednostavno se ne želi pokrenuti. Koristim Ubuntu 12.04. Nekakav savjet??? Inače FatRat + Flashgot mi je bila odlična kobinacija za skidanje sadržaja sa Youtube-a bez straha od "pucanja" internet veze jer se download uvijek mogao nastaviti od tamo gdje je stao.
PunkBastard

Re: FatRat

Post Postao/la PunkBastard »

kako nemozes pokrenuti? klikom na ikonu, pokretanjem iz term-a ?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

A kaj ti kaže kad ga iz konzole pokreneš?
Anduril

Post Postao/la Anduril »

Iz konzole: Current locale "en_US"
fatrat: symbol lookup error: fatrat: undefined symbol: _ZN10libtorrent7sessionC1ERKNS_11fingerprintEii
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Anduril je napisao/la:Iz konzole: Current locale "en_US"
fatrat: symbol lookup error: fatrat: undefined symbol: _ZN10libtorrent7sessionC1ERKNS_11fingerprintEii
moguce da je u fontovima problem
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Anduril

Post Postao/la Anduril »

reinstalirao sam libtorrent-rasterbar6 i fatrat međutim i dalje se ne pokreće.
kepica

Post Postao/la kepica »

hvala što si spomenuo ovu kombinaciju, nisam prije čuo za taj duo. a budući da šaljivih kućnih videa nikad dosta, odmah sam išao probati na ubuntu 12.04

FatRat sam instalirao s UbuntuSoftwareCenter aplikacijom. trebalo je malo vremena da shvatim da je FlashGot firefox extenzija, ali eto sad kad sam spomenuo, više nije problem. duo je dobro usklađen i radi od prve - žao mi je što kod tebe ne radi. dakle, dovoljno je povuci-potegni (drag and drop) bilo koji link iz firefoxa u FatRat prozor i download je spreman.

tako je u teoriji. u praksi - to ne ide - barem ne sa YouTube, a to je bila ideja.

ima li trenutno neka druga dobitna kombinacija za skidanje s YouTube ?
'81: ZX81 '83:ZX spectrum '85: Apple IIe '86:C-64 *** '87:PC-XT *** '88:PC-AT *** '90:386 *** 'itd.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

kepica je napisao/la: ima li trenutno neka druga dobitna kombinacija za skidanje s YouTube ?
Probaj ovo:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/
kepica

Post Postao/la kepica »

@suko: hvala ::bravo

nakon što odgledam video, mala 'molekula' u alatnoj traci se animira ( rotira ). trebam otvoriti padajući meni uz molekulu i izabrati SAVE. dobijem WEBM fajl kojeg gledam bez problema u VLC blejeru.

nemoš jednostavnije :thumbs

EDIT: za nestrpljive - ako nisi niti odgledao video, na padajućem meniju uz molekulu, ima opcija Quick Download
Zadnja izmjena: kepica, dana/u 23 ruj 2012, 07:34, ukupno mijenjano 1 put.
'81: ZX81 '83:ZX spectrum '85: Apple IIe '86:C-64 *** '87:PC-XT *** '88:PC-AT *** '90:386 *** 'itd.
Odgovori