Zanima me koji je najbolji browser za slabije konfiguracije na Lubuntu, Chromium mi se cesto rusi, a Firefox se nije pokazao kao dobar, jako spor.
Pokusao sam pretraziti forum, ali mi izbacuje 70 stranica rezultata, pogubio se skroz.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Nema veće religije od istine!
Meni je Midori ok, ali stalno sam imao problema s njim kad je trebalo nešto skinut - samo zapne i ne pokazuje tijek preuzimanja. Nisam se bavio time jer se nisam ni zadržavao na njemu. Je li tko imao sličan problem?Suko je napisao/la:Midori je lagan ali ce ti se isto cesto rusiti. Malo je bugovit.
Svejedno, ok browser za slabija racunala.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.