POST JE VEZAN UZ VIJEST SA PORTALA
http://www.linuxzasve.com/novost/ubuntu ... kalope/334
Ubuntu 9.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ubuntu 9.04
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Ubuntu 9.04
ae nadam se da ce osim munjevitog bootanja srediti i da Hibernacija radi kako treba 
- Tux Slave
- Spol: M
- Kontakt:
Bas me zanima ovaj dio u kojemu se kaze da ce spajati web servise s aplikacijama. Zanimaju me detalji.
stari moj, kojom se brzinom linux razvija... ne samo ubuntu....
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
Hibernacija? Što će ti hibernacija kad imaš Suspend to RAM??speedy je napisao/la:ae nadam se da ce osim munjevitog bootanja srediti i da Hibernacija radi kako treba
i sto kad ode struja? ili kako ja to cesto puknem hibernaciju pa nosim komp u podrum do kompresora da ga ocistom od prasine,,,,,,,, nista nemoze hibernaciju zamjenitGrof je napisao/la:Hibernacija? Što će ti hibernacija kad imaš Suspend to RAM??speedy je napisao/la:ae nadam se da ce osim munjevitog bootanja srediti i da Hibernacija radi kako treba
u winsima sam navikao da satima i satima radim u PS + Flash i onda kad vise nemogu oci drzat otovrene samo kliknem gumbic za gasenje na tipkovnici i komp ode u hibernaciju (sve sto radim naravno ne sejvam) i kad se probudim samo nastavim,,,,,, to sam s XPom radio i nikad nije bilo problema komp je znao samo za hibernaciju i restart,,,,,,,
ovo kako sada hibernacija redi NE nimalo nije dobro,,,,,,,,
e sad sam ga bacio u OFFFFFFF topic
Evo mene i kolege moga ! ma ljudi jel moguće novi BUBUNTU a još nije ni do desetke stigo
a već se kurči
A što se može razvoj ide dalje
a već se kurči
A što se može razvoj ide dalje
I am the one and only....