Amarok 2.1 problem

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Mudman

Amarok 2.1 problem

Post Postao/la Mudman »

Pokupio sam navedenog sa zadnjim updateom. Koristim Fedoru 10. Amarok radi, tj. svira, ali kad završi s jednom pjesmom, ne prelazi na slijedeću, iako mnoge čekaju u redu. Tražio sam po postavkama, ali nisam ništa našao što bi riješilo ovaj naoko mali problem. Imate ikakve ideje?

Pozdrav,

Mudman
Nekoć je buba bila sirotinjski auto, jeftin poput bakalara. Danas su i buba i bakalar papreno skupi. Zbog toga se i buba i bakalar slabo prodaju.
4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Amarok 2.1 problem

Post Postao/la 4ndY »

Mudman je napisao/la:Pokupio sam navedenog sa zadnjim updateom. Koristim Fedoru 10. Amarok radi, tj. svira, ali kad završi s jednom pjesmom, ne prelazi na slijedeću, iako mnoge čekaju u redu. Tražio sam po postavkama, ali nisam ništa našao što bi riješilo ovaj naoko mali problem. Imate ikakve ideje?

Pozdrav,

Mudman
Hmm, čudno. Evo i ja sam updejto na 2.1 (isto Fedora 10) i nemam nikakvih problema. To je bio stari bug u xine-u. Probaj updateat Xine (backend koji koristi KDE, odnosno Amarok).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
stefan
Moderator
Spol: M

Post Postao/la stefan »

i ja sam imao isti problem

probajk malo mjenjati random mod (track/albums/off)
makni plejlistu pa je vrati.. i slicne stvari..
izgleda ko da se zaglavi "Stop playing after this track" opcija
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Mudman

Post Postao/la Mudman »

Hm, uključio sam 'random', i sad sve po redu sviraju rofl
Nekoć je buba bila sirotinjski auto, jeftin poput bakalara. Danas su i buba i bakalar papreno skupi. Zbog toga se i buba i bakalar slabo prodaju.
Mudman

Post Postao/la Mudman »

Opet ne radi :x
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Mudman je napisao/la:Opet ne radi :x
Ostavi se Amaroka i koristi MOC :D :D
Odgovori