Pokupio sam navedenog sa zadnjim updateom. Koristim Fedoru 10. Amarok radi, tj. svira, ali kad završi s jednom pjesmom, ne prelazi na slijedeću, iako mnoge čekaju u redu. Tražio sam po postavkama, ali nisam ništa našao što bi riješilo ovaj naoko mali problem. Imate ikakve ideje?
Pozdrav,
Mudman
Amarok 2.1 problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Amarok 2.1 problem
Nekoć je buba bila sirotinjski auto, jeftin poput bakalara. Danas su i buba i bakalar papreno skupi. Zbog toga se i buba i bakalar slabo prodaju.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Amarok 2.1 problem
Hmm, čudno. Evo i ja sam updejto na 2.1 (isto Fedora 10) i nemam nikakvih problema. To je bio stari bug u xine-u. Probaj updateat Xine (backend koji koristi KDE, odnosno Amarok).Mudman je napisao/la:Pokupio sam navedenog sa zadnjim updateom. Koristim Fedoru 10. Amarok radi, tj. svira, ali kad završi s jednom pjesmom, ne prelazi na slijedeću, iako mnoge čekaju u redu. Tražio sam po postavkama, ali nisam ništa našao što bi riješilo ovaj naoko mali problem. Imate ikakve ideje?
Pozdrav,
Mudman
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
i ja sam imao isti problem
probajk malo mjenjati random mod (track/albums/off)
makni plejlistu pa je vrati.. i slicne stvari..
izgleda ko da se zaglavi "Stop playing after this track" opcija
probajk malo mjenjati random mod (track/albums/off)
makni plejlistu pa je vrati.. i slicne stvari..
izgleda ko da se zaglavi "Stop playing after this track" opcija
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Hm, uključio sam 'random', i sad sve po redu sviraju 
Nekoć je buba bila sirotinjski auto, jeftin poput bakalara. Danas su i buba i bakalar papreno skupi. Zbog toga se i buba i bakalar slabo prodaju.
Opet ne radi 
- Abzeenth
- Site Admin
Ostavi se Amaroka i koristi MOCMudman je napisao/la:Opet ne radi