heeelp!!

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

NiksaVel
Kontakt:

Re: heeelp!!

Post Postao/la NiksaVel »

ma sve je to ok i stoji... ali mislim da nema previse poante preaching linuxa... zna iz osobnog iskustva... mislim da je neusporedivo kvalitetniji, brzi i stabilnijii os od windowsa.... cijena je samo jos jedna komponena u cijeloj toj prici. Ali na kraju krajeva nema smisla nekog moliti da ga koristi... nije ni ferrari dobra stvar u rukama prosjecnog nabrijanog nestrpljivog lika... :mrgreen:

Jedino gdje se uspijem uvesti u raspravu je kad mi netko tvrdi da su win jednostavniji za prosjecan uredsku rad, instalaciju itd... ili kad uleti argument da nema virusa jer lin nije popularan... ili pak "sve je to zgodno, ali windowsi su ipak jedan profesionalni operativni sustav" :twisted: :evil:
The Acacia Strain
Spol: M

Post Postao/la The Acacia Strain »

Glupo je takve rasprave uopće voditi. Ja sam tek na faksu bio došao prvi put u kontakt s linuxom i odma sam se počeo zanimat za to. Naravno, na faksu ništa ni ne naučiš, pa treba doma sjediti i raditi po cijele noći. Ako netko želi naučiti takve stvari, on mora neko vrijeme provest pred kompom uz puno čokolade za živce, kave/čaja i dobrih živaca. Kasnije će sam sebi zahvaljivat na uspjehu.
Sorry na offtopicu, al nisam se mogao suzdržat :)
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
..::Tea::..

Post Postao/la ..::Tea::.. »

vidim da sam vam nedostajala..e ljudi..pisem s laptopa..a na njemu nije windows..ne odustajem ja tako lako..dogovorili su mi u sluzbi za koisnike termin..ja donijela lap.ostao je tamo preko noci..i uspijeli su nesto napravit.ikona nije vrscena (izgleda da je to bilo nemoguce bwahahaha) ali su napravili nesto novo..rucnim putem..i sad ja opet mogu na net..a linux je i dalje tu.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

JEEEEEEE !!!!!!
spiti spivo
A već smo te oplakali...
welcome back

xd,,ma dok ja koristim linux,tu sam..sad malo cackam gledam..instalirala sam aMSN..sad bi trebala postaviti ikonu na desktop da bi mogla pokrenuti program,jel?
NiksaVel
Kontakt:

Post Postao/la NiksaVel »

ako si u advanced desktupu kreirat ce ti u glavnom izborniku automatski pod launch/applications/internet

imam ja i advanced desktop ali vise kosristm easy mode..i zato bi htjela da imam i na njemu ikonu..

Suko je napisao/la: welcome back
nisam ja ni otisla.xd..a sa bi ja bez zvas.ne al majkemi..da nije bilo ovog foruma ja bi zasvikala ovaj laptop tamo di ga ni dragi og ne bi uspio naci..ili bi ga slupala cekicem..agresivno dijete.xd

ako ne znate odg recite mi samo...da bi otvorila amsn trebam ga otvarat preko terminala? kako glasi naredba?
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

jednostavno:

Kod: Označi sve

amsn
Odgovori