E: The value 'squeeze-backports' is invalid for APT::Default-Release as such a release is not available in the sources
[RIJEŠENO] Kako vidjeti točan url neke tražilice?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako vidjeti točan url neke tražilice?
Sudo, sudo, sudo! Argh! Vi me stalno navlačite na dodatno zaglavljivanje.
Utipkala i dobila:
E: The value 'squeeze-backports' is invalid for APT::Default-Release as such a release is not available in the sources
sudo wizard
nadam se da taj error ne znači da se squeeze-backports ne može dodat...
Icecat ima PPA:
ppa:gnuzilla-team/ppa
ppa:gnuzilla-team/ppa
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
The plot thickens. Danas uključih računalo, pokrenuh Firefox...revertao se na defaultnu temu...nema EHTipa...pod Extensions kaže da nije kompatibilan...pa odlučih prokopati po samoj ekstenziji...i tako, dok sam čitao razne .xul i .js fajlove, pod Extensions se poručica o nekompatibilnosti promijenila u poručicu da će raditi nakon restarta...i sada ponovno radi...hurray, it's a bug.
@sumski
Ni ovaj mi ne prihvaća
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package ppa:gnuzilla-team
Nema veze, dečki. Već će se naći jednom rješenje, nije to baš neki problem/problemi. Hvala vam svima na puno korisnih komentara, informacija i savjeta!
Ni ovaj mi ne prihvaća
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Unable to locate package ppa:gnuzilla-team
Nema veze, dečki. Već će se naći jednom rješenje, nije to baš neki problem/problemi. Hvala vam svima na puno korisnih komentara, informacija i savjeta!
sudo wizard
@jjjjjj je napisao/la:The plot thickens. Danas uključih računalo, pokrenuh Firefox...revertao se na defaultnu temu...nema EHTipa...pod Extensions kaže da nije kompatibilan...pa odlučih prokopati po samoj ekstenziji...i tako, dok sam čitao razne .xul i .js fajlove, pod Extensions se poručica o nekompatibilnosti promijenila u poručicu da će raditi nakon restarta...i sada ponovno radi...hurray, it's a bug.
Ček, ček! Taman sam pisala post i dok sam ga objavila, ti si u međuvremenu napisao svoj. Hoćeš reći da je ipak bug u EHtip-ovom kodu? Jesi našao rješenje ili? A jel radi nakon još jednog restarta?
sudo wizard
Iritantna stvar je što nisam ništa mijenjao, već je samo "magično" proradio. Probah ga sada zatvoriti pa otvoriti, normalno funkcionira. Znam da zvuči glupo, ali probaj isto što i ja: otvori Extensions, i onda u konzoli otvori direktorij u kojem je ekstenzija, pa vidi hoće li se status promijeniti. Barem da jedan dio ovog reproduciramo.
Mrzim se što moram postaviti dodatno pitanje, ali kako se u konzoli otvara direktorij? Otišla sam u .Mozilla>Firefox>ss84...>extensions i tu mi je direktorij ehtip@robertkatic. Klikem desni klik na njega i nema mi drugih opcija otvaranja. Ti pod konzola misliš terminal, zar ne? Sorry što su moja pitanja ovako elementarna i možda iritantna.
sudo wizard
Da, mislio sam na terminal emulator. No dobro, možeš ga otvoriti i u nekom file browseru.
Nikakve promjene. Otvarala sam njegov direktorij, sve poddirektorije i skoro sve fajlove u geditu, ali kad bih opet otvorila Firefox, pored ekstenzije bi stajala ista poruka. Sinulo mi je bilo još nešto: kliknula sam u samom Firefoxu na ekstenziju u zatim na More (info). Tamo dolje se mogu podesiti opcije updatea i to sam s defaulta maknula na off, kao možda ga to ruši, ali opet je nakon restarta bio nekompatibilan.
sudo wizard