Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav svima evo i mene na forumu. openSUSE se skida i jedva ceka instalacija
Nadam se da cemo jedni drugima bit od koristi Zivjeli.
Pa evo i pitanje za pocetak sto mislite o ovoj distri za pocetnika ?
rubberducky je napisao/la:Pozdrav svima evo i mene na forumu. openSUSE se skida i jedva ceka instalacija
Nadam se da cemo jedni drugima bit od koristi Zivjeli.
Pa evo i pitanje za pocetak sto mislite o ovoj distri za pocetnika ?
Dobrodošao!
Mislim da bi ti bolji izbor bio Ubuntu, Mint ili PCLOS.. Oni izvrsno prepoznaju većinu hardvera dok Open Suse negdje radi savršeno, a negdje uopće ne radi..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Istina, ali openSUSE vizualno odgovara onima koji su dosli sa Windowsa, (posebice zbog KDEa), vidim da na forumu ima dosta korisnika KDEa. A uvijek moze isprobavati razne distre. Inace PCLOS se nisam ni sjetio.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Hvala na dobrodošlici
Inace, vec sam koristio linux i to bas ubuntu, blago receno odvratan mi je i nikad vise
Imao sam ga mozda kojih 2-3 mjeseca i onda sam odustao, prije toga sam imao Mandrivu.
Ali ja cu se predstavit kao pocetnik jer nisam bas previse naucio onda, a malo sam i zaboravio
rubberducky je napisao/la:Hvala na dobrodošlici
Inace, vec sam koristio linux i to bas ubuntu, blago receno odvratan mi je i nikad vise
Imao sam ga mozda kojih 2-3 mjeseca i onda sam odustao, prije toga sam imao Mandrivu.
Ali ja cu se predstavit kao pocetnik jer nisam bas previse naucio onda, a malo sam i zaboravio
Onda dobro, sretno ti bilo s Open Suseom! Ja sam imao dobra iskustva s njime, pa se nadam da ćeš i ti..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.