Komentiranje na Naslovnici
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Komentiranje na Naslovnici
Volio bih čuti vaše mišljenje oko sustava komentiranja vijesti s naslovnice.
Naime, trenutno vijesti komentiramo na Naslovnoj stranici a ne na forumu.
Ostale rasprave se i dalje nastavljaju na forumu.
S obzirom da se ne može pozudano provesti integracija phpBB foruma i WP-a odlučili smo se na takav sustav komentiranja jer ovako mogu komentirati i osobe koje nisu članovi foruma a i sve vezano uz vijest ostaje na istoj strani.
Zanima me vaše mišljenje o tome. Da li vam odgovara takav sustav komentiranja ili ne? Da li imate kakvih prijedloga za poboljšanje?
Svako mišljenje ćemo uzeti u obzir.
Naime, trenutno vijesti komentiramo na Naslovnoj stranici a ne na forumu.
Ostale rasprave se i dalje nastavljaju na forumu.
S obzirom da se ne može pozudano provesti integracija phpBB foruma i WP-a odlučili smo se na takav sustav komentiranja jer ovako mogu komentirati i osobe koje nisu članovi foruma a i sve vezano uz vijest ostaje na istoj strani.
Zanima me vaše mišljenje o tome. Da li vam odgovara takav sustav komentiranja ili ne? Da li imate kakvih prijedloga za poboljšanje?
Svako mišljenje ćemo uzeti u obzir.
Re: Komentiranje na Naslovnici
Odgovara mi komentiranje na portalu. (Hvala što ste omogućili registraciju na portalu.
)
- Suko
- Site Admin
I ako vam je promaklo, avatar sličicu dobijete ako se registrirate na Gravatar.
- pootzko
- Kontakt:
vjerojatno će više ljudi komentirati ako ne moraju biti članovi foruma.. to je po meni dobro. no, možda postoje plugini za wp/phpbb koji bi povezali samo komentare, a ne i ostalo?
...I put on my robe and a wizard hat...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Moj prijedlog je da sve ostavimo kako je, iz sljedećih razloga:
- ako prebacimo komentiranje na forum gubimo interakciju posjetelja sa stranicom (zalutali ili povremeni korisnik će radije pročitati komentare ispod vijesti nego ići na forum)
- ako je vijest toliko zanimljiva, ne brinite, netko će već otvoriti temu na forumu - ako se razvije kvalitetna
diskusija - lako netko u komentar na stranici ubaci link prema temi.
- znate i sami koliko su naši voljni otići u Offtopic, što se na forumu donekle može tolerirati, ali offtopic u
komentarima na portalu bio bi moderiran i zabranjen.
Ne shvaćam zašto ste protiv WP komentara, nečeg tako duboko integriranog sa sadašnjom stranicom, nečeg
na što su navikli surferi diljem weba...
- ako prebacimo komentiranje na forum gubimo interakciju posjetelja sa stranicom (zalutali ili povremeni korisnik će radije pročitati komentare ispod vijesti nego ići na forum)
- ako je vijest toliko zanimljiva, ne brinite, netko će već otvoriti temu na forumu - ako se razvije kvalitetna
diskusija - lako netko u komentar na stranici ubaci link prema temi.
- znate i sami koliko su naši voljni otići u Offtopic, što se na forumu donekle može tolerirati, ali offtopic u
komentarima na portalu bio bi moderiran i zabranjen.
Ne shvaćam zašto ste protiv WP komentara, nečeg tako duboko integriranog sa sadašnjom stranicom, nečeg
na što su navikli surferi diljem weba...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Postoje pluginovi poput WP uniteda ali oni imaju svojih problema i ne surađuju dobro sa svim elementima stranice. Ako nekoga zanima detaljnije evo jedan dobar post o wp united i problemima integracije:pootzko je napisao/la:no, možda postoje plugini za wp/phpbb koji bi povezali samo komentare, a ne i ostalo?
http://pwnwear.com/forum/forum-integrat ... -t554.html
Nema razloga zašto se ne bi komentiralo na forumu i portalu.
Zasebno, ne povezivat komentare.
Mislim da jedno i drugo ima svoje prednosti.
Objaviš članak i samo ispod staviš link na već otvorenu temu na forumu(koja postoji od pripreme za objavu) ili otvoriš novu temu. Jednostavno nema logike da će ekipa koja stalno visi na forumu ići na portal komentirati. Sami ste primjetili su se članci više komentirali dok su bile otvorene teme na forumu.
Komentiranje na portalu je više namjenjeno za čitatelje u prolazu ili one koji nisu registrirani na forum, za brzo komentiranje a ne za žučne debate
i off topic kao forum
Isto nema smisla zakljućat temu u kojoj je već počela rasprava.
Zasebno, ne povezivat komentare.
Mislim da jedno i drugo ima svoje prednosti.
Objaviš članak i samo ispod staviš link na već otvorenu temu na forumu(koja postoji od pripreme za objavu) ili otvoriš novu temu. Jednostavno nema logike da će ekipa koja stalno visi na forumu ići na portal komentirati. Sami ste primjetili su se članci više komentirali dok su bile otvorene teme na forumu.
Komentiranje na portalu je više namjenjeno za čitatelje u prolazu ili one koji nisu registrirani na forum, za brzo komentiranje a ne za žučne debate
Isto nema smisla zakljućat temu u kojoj je već počela rasprava.
Slažem se s onim sto je madone rekao. Po meni bi vam trebalu uci u naviku da kad postavite novi clanak na portal, odmah otvorite i temu sa istim naslovom i linkom na clanak. Jer stvarno vecini nas ovdje neda se otvarati portal i prijavljivati za komentiranje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Nema potrebe za stalnim prijavljivanjem, obavite registraciju, i stalno ste ulogirani.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
OK, ali i dalje stojim pri tom da se otvaraju teme u linux vijesti. Ostali se moraju izjasniti, ali ja recimo otvorim forum sa njega saznam da je nesto novo objavljeno jer stalno imam otvoren forum.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.