21 alat za backup

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: 21 alat za backup

Post Postao/la glaskoncILLa »

ps mtr, vratim se doma, idem upaliti komp i ustanovim da mi je riknuo hard..
i to bez ikakvog upozorenja, imam smart, a prije mjesec dana sam radio deep check.

sto je najbolje, u kompu imam 10 godina star IDE koji vec tri godine baca greske i sluzi mi iskljucivo za testiranje jer sam sve vazno BACKUPIRAO na ovom novijem, i taj je jos ziv, djubre zilavo. :)

aaaa!!!
aaaaaaaaa!!!!!
a! :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Uf, malo je stvari goreg od ovog... ali zato postoji cloud? p0rn je ionako zamjenjiv pa moze biti na hardu.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
max360se

Post Postao/la max360se »

Kako je crkao? Mislim da li daje ikakve signale? Klika? BIOS ga ne prepoznaje?
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
scheissman

Post Postao/la scheissman »

max360se je napisao/la:Kako je crkao? Mislim da li daje ikakve signale? Klika? BIOS ga ne prepoznaje?
ces sad ona bacanja ili zamrzavanje u frizideru rofl rofl rofl rofl
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Lijepo, hardovima je inače cijena prava sitnica ovih mjeseci. Ako mi slučajno krepa, nema druge nego neku kramu što se nađe od prijašnjih konfi izvući iz neke kutije ili ladice i ugraditi.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
max360se

Post Postao/la max360se »

drone je napisao/la:Lijepo, hardovima je inače cijena prava sitnica ovih mjeseci. Ako mi slučajno krepa, nema druge nego neku kramu što se nađe od prijašnjih konfi izvući iz neke kutije ili ladice i ugraditi.
To je najpametnije trenutno.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

glaskoncILLa je napisao/la:ps mtr, vratim se doma, idem upaliti komp i ustanovim da mi je riknuo hard..
i to bez ikakvog upozorenja, imam smart, a prije mjesec dana sam radio deep check.

sto je najbolje, u kompu imam 10 godina star IDE koji vec tri godine baca greske i sluzi mi iskljucivo za testiranje jer sam sve vazno BACKUPIRAO na ovom novijem, i taj je jos ziv, djubre zilavo. :)

aaaa!!!
aaaaaaaaa!!!!!
a! :)
Pa evo, ako te tješi (znam da ne, ali svejedno :D), moj jedini hard koji imam, i to ovaj u laptopu, je prije par dana počeo crkavati. Barem se tako čini po zvukovima koje ispušta. Naravno, SMART ništa ne paničari, disk čak dobro prođe na testovima, osim što prijavljuje 21 bad sector. Izdržao je 4 godine, ovo bi mu bila peta :cry: Počela sam raditi backup jučer, valjda će biti gotov sutra. A onda..ne znam što dalje, para za novi hard nemam, pogotovo ne za novi laptopski. :cry:
shicy

Post Postao/la shicy »

koristi livecd, a za disk drži neki usb ;)
tako sam ja radio u "tranzicijskom" razdoblju :)
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ako je ovo gore išlo meni, ne znam je li to baš izvedivo obzirom da je jedini USB stick koji imam tek mizernih 1 GB. Eksterni hard, pogađaš, nemam, kao ni novca za nešto takvo :cry:
shicy

Post Postao/la shicy »

ako na usb nabaciš samo najpotrebnije dokumente, valjda ih nema preko 1 gb? ono, baš najnajpotrebnijih dokumenata...
Odgovori