★ Lifehacker ★

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: ★ Lifehacker ★

Post Postao/la glaskoncILLa »

ne kuzim kako odustajanje od poroka moze unaprijediti zivot..?? :)
postoji stara narodna, od odbacivanja poroka se ne zivi duze, to se samo tako cini zato jer zivot postaje dosadan. :D
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
kova-ng
Spol: M

Post Postao/la kova-ng »

nikad me nije previse privlacilo pusenje, al volim jesti slane stapice i oponasat kao da ih pusim :D
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Ok, idemo dalje :)

Znam da ovdje nema dovoljno glupih da padnu na muljaže ovog tipa, ipak zlu ne trebalo, evo par savjeta kako uočiti prijevaru/muljažu/šarlatane:

Sanjin Frlan i “Primljeni ste!” – Vivisekcija marketinga
Dominik Bjegović: sitni muljator ili marketinški genij?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

iv@n je napisao/la:Ok, idemo dalje :)

Znam da ovdje nema dovoljno glupih da padnu na muljaže ovog tipa, ipak zlu ne trebalo, evo par savjeta kako uočiti prijevaru/muljažu/šarlatane:

Sanjin Frlan i “Primljeni ste!” – Vivisekcija marketinga
Dominik Bjegović: sitni muljator ili marketinški genij?
Uvijek volim takve stvari pogledati i jednostavno se nasmijati. Jedino više od toga me nasmijavaju razbi spiritisti, vidovnjaci a posebno kreacionisti.
shicy

Post Postao/la shicy »

kreacionisti <3
inače, bacite oko na portal Čuda Prirode ;)
ima jako zanimljivih članaka ;)
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Ajmo malo sve trpati u isti koš. Nisam vjernik, najbliže sam agnosticizmu od svega ponuđenog, ali me podjednako iritiraju i mnogi ateisti sa svojim vjerovanjima u svaki "znanstveni" isprdak, pa onda svoje mišljenje naturuju jednako kao što to rade i mnogi vjernici, crkve, luđaci, kultovi i sekte. Zašto ne bismo ostavili ismijavanje po strani? Neka svatko sebi izabere što mu se čini najbliže istini i to bez straha da će biti ismijavan (ili spaljen na lomači) ako se usudi uopće spomenuti svoje vjerovanje.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Lutherus

Ma da ali u današnje vrijeme i uz dostupn znanje vjerovati u pseudoznanost ili pak u inteligentan dizajn je pomalo smiješno.
retsam

Post Postao/la retsam »

@pušenje pitanje pušačima: ne osjećate li se glupo kad izlazite iz ureda van na hladnoću uz obrazloženje moram zapaliti i onda se tresete na hladnoći s cigaretom u ruci i uvlačite u sebe čarobni dim ili kad vas ljudi tjeraju na balkon kad dođete u stan i slično, ja bi se osjećao društveno odbačen :roll: To je najgora navika, razumijem narkomane, razumijem alkiće oni se truju, ali odbijam da mene netko truje mrzim kad u javnom prijevozu sjednem pored pušača kad smrdi iz njega kao iz ustajale pepeljare i još ako zaudara po alkoholu ili znoju :thumbs_down . Ja kad mi buraz dođe u stan ga tjeram van na -20 da ide pušiti i još sam razmišljao staviti natpis na zid balkona "nagi glavu" .
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Lutherus

Diskriminacija!!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Pušači su zadimili i ovu temu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Odgovori