Mislim da odlazim samo privremeno, malo provjerit kako "dišu" druge KDE distre, kako se slažu s mojim potrebama i hardverom.
Iako sam na kde susetu bio samo 3 mjeseca i taj me pošteno nazajebavo, još mi je nekako draži od ubuntua koji je besprijekorno radio bar dvije godine.
Ne znam da li bi bilo politički korektno u Suse temi trkeljati o prvim dojmovima s drugih distri, tako da za sada šutim.
Jel su još nekom KDE notifikacijski zvukovi riknuli?
Par dana dobijem zvuk kašljanja prehlađene koze kad isključim punjač, ili slušalice ili slično.
Filmovi, muzika i ostalo imaju skroz normalni zvuk.
Nije da mi previše smeta. Samo me zanima. (Sigurno to neći ići štimati.)
samo jedno pitanje neki dan sam skino TeamSpeak3-Client-linux_x86-3.0.5.run
poslje toga ukuco sh TeamSpeak3-Client-linux_x86-3.0.5.run
i dobijem novi folder TeamSpeak3-Client-linux_x86
cd /home/_samir/Desktop/TeamSpeak3-Client-linux_x86 ./ts3client_runscript.sh
./ts3client_linux_x86: error while loading shared libraries: libpng12.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
i sad mi govori da mi treba libpng12 ali je problem sto je imam vec instalirano.Imao sam ranije namjesteno i radilo je ali sad nesto nece(pokuso sam i uninstall libpng pa ponovo skinem ali ni to nece :S)
opensuse 12.1(64 bit) (kde Platform Version 4.8.00 (4.8.0 "release 5"))
Vjerojatno ti treba 32bitna verzija libpng-a a ti imaš 64 bitnu. ili obrnuto.
Znam da je isti problem (isto libpng) kod skypa.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
instalaciju faenza ikona i promjena wallpapera, KDM teme i splash screena,
sinkorinizacija google kontakata i kalendara preko Akonadija,
promjena default viewa u Dolphinu i takve sitnice...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.