Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Posao - rad u sezoni

Post Postao/la iv@n »

Vidim da ovdje ima dosta ekipe "s mora", a kako tražim posao u sezoni, možda netko od vas zna za nešto ok? Bitan mi je osigurani smještaj i naravno, nekakva normalna plaća. U obzir dolazi sve osim ugostiteljstva i kuhinje.

Sa mnom bi išla i djevojka, ona može raditi bilo što... konobar, pekar, spremačica, pralja itd...

Eto, ako slučajno znate za neku firmu ili nekog "gazdu", stvarno bi mi pomogli. Bilo bi odlično kad bi posao počinjao što ranije (predsezona).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shicy

Re: Posao - rad u sezoni

Post Postao/la shicy »

ja ti nemam nekih veza :(
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Htjedoh ti predložit rad u kuhinji (sa mojom bivšom koja je, usput rečeno, šefica :D), ali onda pročitah da to nebi. :roll:
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

iv@n je napisao/la:Vidim da ovdje ima dosta ekipe "s mora", a kako tražim posao u sezoni, možda netko od vas zna za nešto ok? Bitan mi je osigurani smještaj i naravno, nekakva normalna plaća. U obzir dolazi sve osim ugostiteljstva i kuhinje.

Sa mnom bi išla i djevojka, ona može raditi bilo što... konobar, pekar, spremačica, pralja itd...

Eto, ako slučajno znate za neku firmu ili nekog "gazdu", stvarno bi mi pomogli. Bilo bi odlično kad bi posao počinjao što ranije (predsezona).
90% poslova si odbacio!

radio sezone, sve ko konobar. tako da ti nemogu pomoć.

zovi hotele. sad ni uzimaju skladištare, vozače, spremačice :mrgreen:
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Spremim ti ga :mrgreen:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
pinsky

Stručna praksa - Linux

Post Postao/la pinsky »

Pozdrav dragi svi,

ovo ljeto imam za odraditi praksu sklopu faksa (4. godina sveučilišni diplomski studij računarstva) , područja od interesa mi je Linux (administriranje sustava, prilagodba za ugradbene sustave). Pa me zanima znate li za kakve tvrtke koje bi bile otvorene za suradnju?

Slao sam T-comu i Optimi (izgoogleao sam neke njihove pdf tutoriale za podrsku za Linux, pa sam pretpostavio da mozda imaju sekciju), ali se ne javljaju.

Spreman pokušati usvojiti potrebna znanja prije početka same prakse da se sto brze mogu uključiti, uz uvjet da mi se da dovoljno vremena i potrebna literatura. Sama praksa je u trajanju od 120 sati, s time da sam otvoren i za duže. Također sam se spreman preseliti u grad u kojem bi se praksa odvijala.

Zivi bili, i hvala na potencijalnim odgovorima
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Re: Stručna praksa - Linux

Post Postao/la Vl@do »

Čuo sam da su Diona i Konzum na Linux-u.(nije provjereno)
Ali provjeri, vjerovatno bi im ti dobro došao kao takav pogotovo kad ne moraju platiti.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
max360se

Post Postao/la max360se »

Plodine su ti na Linuxu. Barem su kase u prodavaoni na školjiću. Sam pogled u ekran otkriva GNOME2 :D
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
pinsky

Post Postao/la pinsky »

Hvala vam na brzim odgovorima. :thumbs
Updateam zamolbu u Latexu pa šaljem :geek:
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Tema premještena iz "Linux vijesti" jer nije baš vijest. :D Nadam se da je to u redu.
Odgovori