ja to necu nikada shvatiti... di je ono lijeva ruka pridrzava glavu a desna sece misa kako seces pogled i kada naletis na nesto zanimljivo kliknes jer ti je vec mis tamo... kako moze biti zgodnije sa tastaturommax360se je napisao/la:Vec drugi dan uzastupno koristim samo luakit. Super jer, 99% vremena uopce ne koristim misa, a onih 1% je kad se otvori neki flash pop up. Jedino YT je malo cudan. Kad korisim Flash, boje su poremecene u videu tj. ljudi su ljubicasti. Ako ukljucim HTML5 onda je dobro ali onda embedded video ima samo audio.
Sve u svemu, browser je zakon. Malo zahtjeva navikavanje, ali to jako jako kratko traje ako radite u Vimu,
Ima i on svojih musica na koje se treba naviknuti, ali uglavnom su izazvane neznanjem.
lightweight web browseri
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: xxxterm - lightweight web browser
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Zole ja isto to mogu reci za vas koji koristite Unitye i razne shellove.
Tipkovnica je jednostavno brza. Mogu i ja u luakitu raditi samo s desnom rukom
, a ako bas hocu mogu i misa koristit. Ali nema potrebe.
Tipkovnica je jednostavno brza. Mogu i ja u luakitu raditi samo s desnom rukom
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ja shvacam skroz rad u operativnom sustavu i unutar odredjenih programa ali za surfanje koje je "vizualna" radnja ne shvacam (kao da imi netko kaze da crta u autocadu samo preko tastaturemax360se je napisao/la:Zole ja isto to mogu reci za vas koji koristite Unitye i razne shellove.
Tipkovnica je jednostavno brza. Mogu i ja u luakitu raditi samo s desnom rukom, a ako bas hocu mogu i misa koristit. Ali nema potrebe.
a sto setice unityja koji si spomenuo u njemu mozes skoro sve raditi bez da maknes ruke sa tastature, ima kratice za sve zivo i jos sada sa novim HUDom cuda radis samo sto to vecina ni ne zeli isprobati
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Nisam rekao da ne razumijem , nego da isto tako mogu reci. hehe
Pa u AutoCAD-u se radi preko tastature. Ne znam da li si ikad otvorio taj program ali on na dnu ima traku za komande ukucavat i svaki put kad ti nesto napravis, on ispise komand tj set komandi koje si napravio. Da banaliziram stvar, on ti je kao i Logo, samo kompleksniji.
Pa u AutoCAD-u se radi preko tastature. Ne znam da li si ikad otvorio taj program ali on na dnu ima traku za komande ukucavat i svaki put kad ti nesto napravis, on ispise komand tj set komandi koje si napravio. Da banaliziram stvar, on ti je kao i Logo, samo kompleksniji.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
kao projektant termo tehnickih instalacija sam radio 2 godine, vjeruj mi znam u autocadu jaaako dobro i znam da sve komande idu preko tastature (one ikona sa strane nitko ne koristi osim pocetnika) ali sa misem kliknes di da komandu odradi (rekao sam samo tastaturom u autocadu)max360se je napisao/la:Nisam rekao da ne razumijem , nego da isto tako mogu reci. hehe
Onda vjerojatno ne znaš za Vimperator. Samo za usporedbu, uzbl je iz 2009., Vimperator v0.5 iz 2007.devil je napisao/la:sve je to nekak iz uzbla izaslo.
Ma vjerujem da se i u AutoCADu moze locirati preko tastature.
Evo par stvari ne tako dobrih u luakitu
Kopiranje linka i otvaranje u novom tabu je lakse preko tipkovnice
Ako imas malog psa u krilu (kao ja trenutno) onda je teze raditi. Evo bas spava i naslonjen je na desku ruku. Da koristim Operu uopce ne bih mogao surfati. Isto ti je i da imas bebu pretpostavljam.
Evo par stvari ne tako dobrih u luakitu
Kopiranje linka i otvaranje u novom tabu je lakse preko tipkovnice
Ako imas malog psa u krilu (kao ja trenutno) onda je teze raditi. Evo bas spava i naslonjen je na desku ruku. Da koristim Operu uopce ne bih mogao surfati. Isto ti je i da imas bebu pretpostavljam.
Re: lightweight web browseri
Malo sam u izmjenio naslov teme tako da sada je opcenito o lightweight browserima.
E Sokac je zadnji put bio na forumu 25. veljace ove godine.
Ma to je jedna od stvari kod luakita, ako ne sacekate da se do kraja ucitaju linkovi na stranici, kad ukucate broj za jedna link, odete na drugi. Tako ja imam naviku kad sam sve pregledao otici pod Online i tako cekati da vidim da li netko nesto pise. Blizu Online su drugi podforumu i ispod pisu moderatori. Sokac je medju njima i svako toliko otvorim njegov profil.
E Sokac je zadnji put bio na forumu 25. veljace ove godine.
Ma to je jedna od stvari kod luakita, ako ne sacekate da se do kraja ucitaju linkovi na stranici, kad ukucate broj za jedna link, odete na drugi. Tako ja imam naviku kad sam sve pregledao otici pod Online i tako cekati da vidim da li netko nesto pise. Blizu Online su drugi podforumu i ispod pisu moderatori. Sokac je medju njima i svako toliko otvorim njegov profil.
vimperator je firefox. uzbl je novi browser raden from scratch, al da je slicno- svakako da je- + vimperator kao paket ne postoji za sebe tj nema vimperatora bez firefoxajjj je napisao/la:Onda vjerojatno ne znaš za Vimperator. Samo za usporedbu, uzbl je iz 2009., Vimperator v0.5 iz 2007.devil je napisao/la:sve je to nekak iz uzbla izaslo.
- retsam
- Spol: M
Pa nije da kljucka tab cijelo vrijeme, zato postoji follow hint mode, a miš možeš koristiti apsolutno normalno kao i kod svakog drugog browsera, to su samo priče zašto ne bi koristio miš s luakitom (zašto bi netko koristio luakitzole052 je napisao/la:ja to necu nikada shvatiti... di je ono lijeva ruka pridrzava glavu a desna sece misa kako seces pogled i kada naletis na nesto zanimljivo kliknes jer ti je vec mis tamo... kako moze biti zgodnije sa tastaturom
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config