Nasnimio sam Ubuntu 12.04 i do sada sam nasnimio rythmbox i banshee playere i niti jedan mi ne prepoznaje tagove u mp3cama. Na windowsima mi winamp i media player uredno prepoznaju sve. Rythmbox mi ih neće niti importati u library, samo baca greške za svaki fajl, a banshee ih importa ali prepozna samo naslov pjesme, neće album i izvođaća. Rythmbox uopće neće puštati pojedinačno fajlove kada ih klikne, a banshee pusti pojedinačni fajl, ali u tom slučaju ne prepoznaje ništa ni naslov ni album ni izvođaća.
Video radi bez problema za sada, i imam gstreamer nasnimljen, jel trebam još šta?
Ako išta znaći, glazba mi je na mrežnom disku preko wirelessa.
Audio playeri ne prepoznaju mp3 tagove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Audio playeri ne prepoznaju mp3 tagove
Instaliraj neki program za obradu tagova i provjeri vidi li ih. Npr. EasyTag po učitavanju zna reći nešto kao "X tags corrected".
Re: Audio playeri ne prepoznaju mp3 tagove
Skužio sam dio problema. Nasnimio sam easy tag, ali sa njim nisam mogao otvoriti mrežni disk. Probao sam presnimiti jedan album na disk na kompu i onda normalno prepoznaje sve osim čćžđš. Problem je što imam hrpu glazbe i ne želim to imati na disku na kompu.
Kako natjerati playere da prepoznaju hrvatska slova i kako natjerati pleyere da očitaju tagove sa mrežnog diska?
Još sam se malo igrao i skužio da Ubuntu ne može vidjeti nikakve informacije o fajlovima na mrežnom disku. Može ih kopirati, snimiti na disk, ali kada otvorim propertis prozor nema skoro nikakvih informacija o fajlu, imam samo basic tab i open with tab.
U propertisu od mrežnog diska piše da je file system cifs.
I na kraju od svega toga klikanja više mi neće ništa otvoriti sa mrežnog diska, mogu kopirati na komp, ali neće otvoriti sa mrežnog diska.
Kako natjerati playere da prepoznaju hrvatska slova i kako natjerati pleyere da očitaju tagove sa mrežnog diska?
Još sam se malo igrao i skužio da Ubuntu ne može vidjeti nikakve informacije o fajlovima na mrežnom disku. Može ih kopirati, snimiti na disk, ali kada otvorim propertis prozor nema skoro nikakvih informacija o fajlu, imam samo basic tab i open with tab.
U propertisu od mrežnog diska piše da je file system cifs.
I na kraju od svega toga klikanja više mi neće ništa otvoriti sa mrežnog diska, mogu kopirati na komp, ali neće otvoriti sa mrežnog diska.