Ili ti idolazi puno prijatelja ili piješ puno kave.Ako je prvo O.K. ali drugo je katastrofa.Govorim iz vlastitog iskustva.Nekada sam pio i do 3 kg kave mjesečno što je otprilike 10 dkg dnevno a to je 12-14 kava....arapsku u zrnju na vaganje i torošim je pola kile tjedno.
★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ★ Lifehacker ★
Nema veće religije od istine!
-
Lutherus
nevolim kad je pola robe u dućanu na paletama i po podu a niti kad su dućani zapušteni i neodržavaniIgll je napisao/la:Lutherus je napisao/la:
Drone je spomenul lidl, dućan je katastrofa ali je njihova marka čajeva ( lord nelson ) skroz ok.
zkj je Lidl katastrofa![]()
pa zna se tam nac dobrih stvari dost povoljno
@drone
misliš na one w5 tablete? meni one zaštopale suđerku
@dupin
ma kaj bi popil puno kava? 8 šalica dnevno + 4 u gradu i po 2 litre čaja
- drone
- Moderator
Da. Meni su dobre. Jednako dobro operu kao i skupe, a nakon tri godine korištenja nikakvog zaštopavanja nema. Možda su "izgubile kompatibilnost" s tvojom suđericomLutherus je napisao/la: @drone
misliš na one w5 tablete? meni one zaštopale suđerku
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Lutherus
Kako bilo, trenutno je suđerica suđeprisi vulgaris na ljudski pogon.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Malo si luđi, a? Ko da to ne utječe na tvoju hiperaktivnost????Lutherus je napisao/la:ma kaj bi popil puno kava? 8 šalica dnevno + 4 u gradu i po 2 litre čaja

Da ne spominjem da je kava ili zeleni čaj (odličan za odvikavanje) popriličan diuretik....

Zadnja izmjena: calisto053, dana/u 15 svi 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Znam da se covjek s vremenom navikne na kafetin ali ne treba zato toliko kave pit.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
Kad sam bio u pogonu na faksu cijeli dan, pio sam 2 kave. Nakon treće dam bio sav lud, pa sam skužio da to baš i nije zdravo.... Sad pijem po jednu, rjetko kad dvije (nekad i zeleni čaj)max360se je napisao/la:Znam da se covjek s vremenom navikne na kafetin ali ne treba zato toliko kave pit.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.

Kad smo vec kod kave. Meni treba jedna.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
TOČNO TO!!!

- retsam
Misliš kofein, kafetin su one tablet kojima se fiksam kod dnevnih glavobolja.max360se je napisao/la:Znam da se covjek s vremenom navikne na kafetin ali ne treba zato toliko kave pit.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config