Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

drone
Moderator

Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva

Post Postao/la drone »

Dok neki lokalni Sopranos ne skuži...
Inače zvuči kao dobra ideja, ovako laiku.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

ja se javljam za debian admina, vi spaljujte smece.. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

drone je napisao/la:Dok neki lokalni Sopranos ne skuži...
Inače zvuči kao dobra ideja, ovako laiku.
već jesu i neki su probali pa se sad sa gradom svađaju oko zemljišta i smeća, druge firme prestale odvoziti otpada, on se gomila, nekad gradonačelnik i njegov kompa poduzetnik uz rekordne jamčevine pušteni iz pritvora, čekaju suđenja i zatvor, možda i novi gradonačelnik tamo završi pa još nekoliko direktora a onda skužiš da im je stručnjak za energetiku i zaštitu okoliša dipl. iur,..... da dalje ne nabrajam
glaskoncILLa je napisao/la:ja se javljam za debian admina, vi spaljujte smece.. :)
može. dobiš sva 3 kompa
calisto053
Moderator
Spol: M

Post Postao/la calisto053 »

Bilo bi ti pametnije, jednostavnije i profitabilnije da otvoriš birtiju, starački dom ili pograbno poduzeće. Te 3 stvari kod nas nikako ne mogu propast!
:thumbs
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

calisto053 je napisao/la:Bilo bi ti pametnije, jednostavnije i profitabilnije da otvoriš birtiju, starački dom ili pograbno poduzeće.
Ili holding sa te sve tri djelatnosti. :ideja
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Vidiš toga se nisam sjetio! :ideja :thumbs

Ne možemo mi ništa na pošten, propisan i transparentan način. izgleda da nam je varanje sustava i pranje love u kamenim genima... :facepalm
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

calisto053 je napisao/la:Bilo bi ti pametnije, jednostavnije i profitabilnije da otvoriš birtiju, starački dom ili pograbno poduzeće. Te 3 stvari kod nas nikako ne mogu propast!
TO sam i ja mislio, a kada ono brdo zatvorenih kafića, znam ekipu koja je bankrotirala zbog ideje sa domom, a ekipa više nema para ni za pokop :D Osobno znam da ima brda poslova za ljude koji su voljni bar malo riskirati i raditi, a sigurnosti u domeni 99.999% i slično već odavno nema.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Pogrebno poduzeće.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

shrike je napisao/la:
calisto053 je napisao/la:Bilo bi ti pametnije, jednostavnije i profitabilnije da otvoriš birtiju, starački dom ili pograbno poduzeće. Te 3 stvari kod nas nikako ne mogu propast!
TO sam i ja mislio, a kada ono brdo zatvorenih kafića, znam ekipu koja je bankrotirala zbog ideje sa domom, a ekipa više nema para ni za pokop :D Osobno znam da ima brda poslova za ljude koji su voljni bar malo riskirati i raditi, a sigurnosti u domeni 99.999% i slično već odavno nema.
Moja sestrična je uspjela propasti s bircom.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Pogrebno poduzeće.
E to je dobar business.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Odgovori