★ Lifehacker ★

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: ★ Lifehacker ★

Post Postao/la shicy »

Lutherus je napisao/la:joj dajte molim vas. ak me hoćeš nahraniti daj mi meso ili pekmez. nemoj mi pekmez po mesu nafrljiti.
::bravo
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Barbari! :bleh
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Yeti

Post Postao/la Yeti »

Nisam znao di da stavim pa premjestite ako zelite... Uglavnom da vas "razveselim" kolko sam skuzio, drzava je pocela naplacivati porez na kuce za odmor (il je na opcinskoj razini mozda)! Dosla mi cestitka danas doma od 750 kuna, znaci ispalo bi 10 kuna po kvadratu za mojih 75 kvadrata! :evil:
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

stignem još dedu dole prijaviti?
Yeti

Post Postao/la Yeti »

Lutherus je napisao/la:stignem još dedu dole prijaviti?
Mislis da njemu dojde racun? Ako da, tesko jer su ocito vec sve uredno evidentirali!

Edit: Skuzil sam kaj si mislil al svejedno mislim da ne jer ako jesu prosli papire su zakljucili da je kuca za odmor...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Lutherus

ma ne, nego da ga prijavim da živi dole. Promjena mjesta prebivališta pa onda više nije za odmor već stambeno a po papirima neko živi....
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Evo jedan mali ne bas praktican lifehacker ali ce pomoci svim vlasnicima antickih racunara da ubrzaju surfanje.
Umjesto da otvarate regularne stranice, otvarajte mobilne.
Evo npr. m.youtube.com, m.facebook.com, m.gsmarena.com itd :D
Npr. sad sam postao u Arch podforumu da mi otvaranje youtubeta i drugih stranica koje imaju flash/java sadrzaj povecaju aktivnost CPU na 100% iako imam RAM-a na pretek. Isti facebook u mobilnoj verziji koristi 1% CPU-a :D
Lutherus

Ovako izgleda moja jutarnja kavica.
Strip je kupljen davne 1993. za 8500 Tuđmanovih dinara i još je u relativno dobrom stanju.
slika
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Svaka cast, bas si ga ocuvao :D
Odgovori