Kod: Označi sve
echo "options ath9k nohwcrypt=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/ath9k.confModerator/ica: Moderatori/ce
echo "options ath9k nohwcrypt=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/ath9k.confDa to sam napravio i ponovo pokrenuo ali ništa.glaskoncILLa je napisao/la:a pokusao si ovo;
echo "options ath9k nohwcrypt=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/ath9k.conf
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Izgleda da je ovo pomoglo.max360se je napisao/la:Još jedna stvar koja zna pomoć (vidim na netu). Stavi network boot na prvo mijesto
Nevjerojatno. Tko je to otkrio i kako? Iz kakvog očaja je netko išao još to probati.max360se je napisao/la:Još jedna stvar koja zna pomoć (vidim na netu). Stavi network boot na prvo mijesto
Mogli smo to i sinoć riješit ali mi se činilo kao glupo riješenje
I meni ovo zvuči smješno.. očito se nešto pobrkalo u BIOS-u, pa se mreža inicijalizirala prekasno or somethin' like that.drone je napisao/la:Nevjerojatno. Tko je to otkrio i kako? Iz kakvog očaja je netko išao još to probati.max360se je napisao/la:Još jedna stvar koja zna pomoć (vidim na netu). Stavi network boot na prvo mijesto
Mogli smo to i sinoć riješit ali mi se činilo kao glupo riješenje
Kakve blage veze to ima i s čime bi trebalo imati veze.![]()
Grozno... zamisli da ti takvo što dođe na servis.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.